S tem da jem normalno sem mislila predvsem na to,da ne pazim več tako na prehrano kot tiste tri mesece !
Čeprav si velikokrat zvečer privoščim kakšen dober sendvič, tudi kakšna dobra sladica ali čokolada mi ne uide!Ampak vseeno mi teža stoji že dve leti !
Niha mi samo za dve kili gor in dol !
Glede vprašanja če sem dosegla željeno težo pa tale odgovor : jaz mislim da imamo vedno predsodke čez svoj izled in nismo nikoli zadovoljne !
Včasih se še vedno spravim na dieto za kak teden potem pa me sodelavke vedno dražijo kam hočem še shujšati !
No upam da boste zadovoljne z odgovorom !!!
Pa LP
uf, maruša, čestitke, da že dve leti vzdržuješ težo.
Nisem mislila težit, vendar pa nekateri mislijo, če nekdo reče, da po dieti je normalno, da je vse po vrsti v poljubnih količinah. Kar pa seveda ni mogoče. In ni je diete, ki bi ti to omogočila.
P.S. Zgornje razglabljanje je za iskalce čudežnih diet; Maruša, ti imaš prehrano očitno pod kontrolo in veš, kaj je normalno, da se ne zrediš.
Klukca hvala za čestitke !
Saj ni tako težko kot zgleda ! Včasih poješ malo več včesih malo manj pa se potem vse kar izravna !
Res pa je da ne pojem več toliko sladkega kot prej !
Čeprav zelo rada jem !
probleme s svojo težo sem imela ze od otroštva naprej !Potem pa je prišel čas ko sem se vzela v roke on sem temu naredila konec !Z določenimi dietami se ti presnova in metabolizem spremenita kar zelo vpliva na uravnavanje-vzdrževanje telesne teže !
Jaz prav zavidam tistim ki lahko pojejo ogromno in kar jim srce poželi pa se ne zredijo !
Pa jih poznam kar nekaj !
LP
Uau! Krasne ste! Spet sem dobila pozitivo. Jaz imam danes 20 dan, priznam, da sem kar veliko grešila (preklete sladkarije, mi bojo še rit zazidale), ampak so že šle 4 kile. Upam (ha,ha), vem, da bodo šle še naprej dol, ker se je tudi začelo toplo vreme, in ko je toplo mi še jesti ne paše. Imam velik problem s pitjem. In ker ne pijem dosti (vedno vodo ali čaj) bo sedaj tudi to lažje.
Teta Pehta (maš ful luštn ime)!Ena moja kolegica je shujšala 16 kg, ena druga pa 23!!! Zato sem se tudi jaz odločila za to. Sicer malce pozno, ampak boljše pozno, kot nikoli. Za to dieto sem zvedela že pred 3 leti, ampak mi ni nikoli dovolj kliknilo. Zdaj pa mi je in sem vesela, in bom še bolj. Najbolj zanimivo pri tej dieti pa je to, da odkar jo delam, še nisem imela nobenega glavobola. Prej sem vsak dan trpela in umirala od bolečin. Zato mi je sedaj tako lepo.
Več o dieti najdeš v knjižici, ki jo je izdala revija Rina, dobiš pa jo v vsaki bolje založeni trgovini (Merkator, Tuš), cena pa je 2.999 Sit. Tam najdeš napotke in recepte za 90 dni, tako da ti ni treba misliti, kaj lahko ješ in kaj ne.
Meni ta dieta ni všeč, sicer so izgube teže kar dobre, vendar so redki tisti, ki potem lahko vzdržujejo to težo. Ampak, vsakemu svoje.
lp
jav
Jaz sem tudi v tej dijeti našla odgovor na vprašanje: Kako shujšati?
Ampak nekaj me zanima: koliko kil ste imele(-li) prej, ko ste začeli???!!!
Jaz sem imela 75, pa imam danes, na 28. dan, 6 kg manj.
Jutri me čaka 1. vodni dan! Če to preživim, si grem kupit kakšno lepo poletno majčko za nagrado!
Komaj čakam!!!!!
Claudy, predvsem voda in mišice, glede na to, da se večina udeležencev takih diet pretirano ne ukvarja s športom.
Mi je pa zanimivo. Kolegica počasi končuje to dieto in že razmišlja katero bo začela potem. Bolj, ko govorim, da naj se dejansko začne premikati in kaj delati za telo, pa bo lahko jedla (skoraj) vse, bolj govorim v prazno. Nima smisla, sicer pa sebi uničuje zdravje.
Mene bolj zanima, glede na to, da so to rezultati izpred poletja in ste s to dieto končale že pred kakšnima dvema mesecema, kakšno težo imate sedaj? Ste jo uspele obdržati, če ja, kako?
je pa res, da so se te v teh 3mesecih naučile kar nekaj o prehrani in tudi znajo prisluhniti same sebi.
Jaz sicer diete ne poznam in nisem njen zagovornik, le dekleta že nekaj časa spremljam na njihovih poteh.
jsst moram shujšatmaruša * napisal:
> S tem da jem normalno sem mislila predvsem na to,da ne pazim
> več tako na prehrano kot tiste tri mesece !
>
> Čeprav si velikokrat zvečer privoščim kakšen dober sendvič,
> tudi kakšna dobra sladica ali čokolada mi ne uide!Ampak vseeno
> mi teža stoji že dve leti !
> Niha mi samo za dve kili gor in dol !
>
> Glede vprašanja če sem dosegla željeno težo pa tale odgovor :
> jaz mislim da imamo vedno predsodke čez svoj izled in nismo
> nikoli zadovoljne !
>
> Včasih se še vedno spravim na dieto za kak teden potem pa me
> sodelavke vedno dražijo kam hočem še shujšati !
>
> No upam da boste zadovoljne z odgovorom !!!
>
>
> Pa LP