Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa koliko ste shujšali pri 90 dnevni dieti

koliko ste shujšali pri 90 dnevni dieti

Koliko ste shujšali pri 90 dnevni dieti..

Poglej na forumu hujšanje, tam boš dobila več informacij. Tam namreč več žensk hujša po tej dieti. Pa še kakšne napotke ti bojo dale.

8 kg

ina.

7 kg

po dveh mesecih, ki so za menoj, slabih 10 kil – od idealne teže pa me loči še nadaljnjih deset kil…………!

8 kg (še dobre tri tedne do konca)

13 kg (ŠE TRIJE DNEVI DO KONCA)

LP OD NEJE

10kg in 12cm, t.j. skoraj 4 konf.štev. Vse mi je prav, nekaj veliko. Sem že konec in vztrajam naprej.
Irena19

Danes je moj zadnji dan.
Skupaj 11,5 kg. Fantastična dieta. Sem tako ponosna nase da se bom kar razpočila 🙂

13kg lp

18 kg

Kg tako veselo primerjate, kaj pa centimetre. Te tudi kaj merite? Dajte še malo te napisat, ker mislim da več povedo, kot kg.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

po lastnih izkušnjah sodeč je cm majčkeno več kot KG, pa ne pretirano veliko. Jaz po kg 9 kg, po cm pa prsa 9, pas 15, boki 12, stegna 12 (oba skupaj).

Naj mi kdo poslje to 90 dnevno dieto. Hvala

mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html

Link dela!

10 kg – do konca pa imam še tri tedne. Sem mislila, da je to slabo, zdaj pa vidim, da je kar OK. Čez tri mesece pa jo najbrž ponovim. Veliko sreče vsem, ki vztrajate.

Jaz sem tudi v 90 dneh shujšala za 20 kg samo ne po tej dieti !

Jaz sem si jedilnik sama sestavljala vsak dan sproti !

Lahko rečem da je tudi ena od zelo uspešnih diet !!!!

Ki pa ni nikjer zapisana !

Bodi faca in povej kaj več o tvoji dieti, prosim(o)!

No ja takole gre to !

Najprej moraš imeti “tapravo voljo “To se pravi vstrajati in biti trmast !
Moja dieta ja taka :
zajtrka NI! Namesto zajtrka sem zjutraj popila kavo z mlekom ! Preko dopoldneva sem popila veliko vode !

Kosilo pa sem si pripravljala tako da sem jedla samo meso in zelenjavo ALI
OH-je (naprimer :krompir, riž,testenine-to pa je bilo samo kuhano brez dodane maščobe -nobenih pirejev z margarino in smetano in pečenega krompirja ……….) in zelenjavo ALI pa sem jedla čisto običajno kosilo ampak otroško porcijo.
za popoldansko malico kak sadež.

Za večerjo pa jogurt sadje ali solato!

Meni je ta dijeta zelo odgovarjala !

Če pa bi takrat še malo telovadila bi bilo vse skupaj še uspešnejše !

P.S. nobenih sladkarij !!!!!!!!!!!!

če se bo katera lotila te diete vam želim veliko uspeha !

Najprej gre teža strmo navzol potem pa se malo ustavi !Samo ne obupajte nadaljujte in uspele boste !

Lp

New Report

Close