Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija koliko stane bicom test

koliko stane bicom test

Zanima me, koliko stane bicom testiranje in potem terapije. Ali se splača iti samo na testiranje in se potem držati diete.
Hvala za odgovor. Lep dan želi, Martina.

O tem smo še enkrat pisali, malo si preberi stare zadeve.
Drugače pa je odvisna cena od zdravnika h kateremu greš.
Tam, kjer hodim jaz, je testiranje 10.000, terapija pa 5.000. Sem pa slišala tudi za ceno 15.000/10.000.
Mislim, da ti sama dieta ne bo kaj veliko pomagala, razen če nimaš problemov zgolj z gljivicami. Le-te se da z dieto in zdravili pozdraviti. S terapijo ti iz telesa izločajo tudi toksine, tako da se telo hitreje čisti.
Če pa imaš še kakšno alergjo, potem je pa priporočljivo, da hodiš na terapije.
V bistvu pa sama veš, kako bo zate najbolje in kako se boš odločila. Ni pa poceni, ne.
🙂

V svojem okolju poišči terapevte in primerjaj cene. Moj fant se zdravi v Izoli. Tam je cena 7.500 sit za pregled in 5.000 za terapijo.

pozdravček z Obale

Mi smo hčerko testirali in tako ugotovili na kaj vse je alergična. Če se popolnoma držim diete (saMO DOJIM) nima hčerka nobenih težav niti izpuščajev. Smo se pa vseeno odločili za zdravljenje, v Izoli.

Lep pozdrav, Irena.

zdravljenje z Bicom terapijami je zelo uspešna stvar in preverjena. Mislim, da ko se človek znajde v stiski oz. ima težave z zdravjem, alergijami in podobnimi stvarmi verjetno, če si res želi ozdravitve, ne pomišlja zaradi denarja. Sama že 2 meseca uspešno spremljam zdravljenje svojega sina z to metodo in njegovo telo se preko terapij uspešno čisti. Mislim, da pri vidnih rezultatih denar odtehta vse drugo. Terapevka se nahaja v Kranju.
Za kakšno informacijo več, mi lahko pišeš na e-mail.

New Report

Close