Koliko pa ste stare?
Zdravo!
No jaz bom pa točno čez en mesec stara 22. Pa sem že kar nekaj ˝dala skozi˝.
3 leta je, odkar se z možem trudiva, da bi zanosila.HSG, HISTERO, LAPARO, po operativnem posegu izvidi OK, 6 mesecev zatem še vedno ˝delamo˝in nič. Ginek vztraja, da še počakamo, da se nikamor ne mudi. Jaz bi pa imela otroka rada že zdaj. Vem, da še imam veliko preiskav pred sabo, pa vendar, zakaj mi ginek vedno govori, da se še ne mudi za nadaljne preiskave, da naj kar ˝DELAMO˝. Če ni, ni !!!
Odpišite!
Barbara A
Kmalu 28 let (devica), ampak probala sva šele parkrat, pa še to ne vedno kadar so plodni dnevi (bilo je bolj za hec kot pa zares), vendar ni bilo nič. Sedaj bova pa za kakšne pol leta nehala, ker menjam službo in ne bi bilo fajn da bi bila že po enem mesecu noseča, vendar bolje to kot pa nikoli. Upam pa, da ko bo šlo zares, ne bo predolgo trajalo in da bom kmalu zagledala dve črtici.
Želim vam vse najboljše posebno pa tistim, ki se že dolgo trudijo. Mislim na vas.
Lep pozdrav!
Vesna
Pregledala sem cel forum i ugotovila, da sva res veteranki, tudi jaz jih imam 38 in še vedno vztrajam ter se trudim že celih 12 let, po številnih operativnih posegih in
preiskavah.
Trenutno sem v tretjem IVF postopku in kmalu pričakujem “stop” injekcijo.
To rundo pa srčno upam, da bo tako, kot si že dolgo želiva z mojim možičkom?! Srečno vsem soborkam!
Pregledala sem cel forum i ugotovila, da sva res veteranki, tudi jaz jih imam 38 in še vedno vztrajam ter se trudim že celih 12 let, po številnih operativnih posegih in
preiskavah.
Trenutno sem v tretjem IVF postopku in kmalu pričakujem “stop” injekcijo.
To rundo pa srčno upam, da bo tako, kot si že dolgo želiva z mojim možičkom?! Srečno vsem soborkam!