Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Koliko pa ste stare?

Koliko pa ste stare?

Jaz imam pa 32 let.

Ne, sploh nisem huda, smejem se zraven.Vesela sem, da lahko klepetam z vami o teh stvareh, kajti tisti, ki nimajo teh težav tega ne razumejo. Ko bom šla spet na IVF vas bom potrebovala.
maja

Jaz jih imam 26,5.
LP in srečno!

34 let

34 in prvi neuspesni IVF (mam obcutek, da jih imam 100, tako sem zmatrana in obupana)

Jaz pa mam 26 in bom šla na laparaskopijo.

Ej, še 8 let cajta imaš (ali še dlje!!!), da ti uspe! In ti bo! Samo ne se smilit sama sebi! Si pa predstavljam, kako te butne, ko pomisliš, kaj vse si dala čez zadnji mesec. Ampak… saj je bilo šele prvič. 25% možnosti si imela in se žal ni izšlo. Se bo pa v drugo ali tretje! Ali četrto. Ti samo vztrajaj!!!!!!!!!!!!!!

Stuli se tvojemu dragemu na ramo in videla boš, kako ti bo odleglo. Meni to velikokrat pomaga. Malo tulbe in bolečina ful popusti! Takoj boš 66 let mlajša! :-)))

ČAu, Taja

Tašika nisem zasledila koliko si pa ti stara?

Pardon šele zdaj sem opazila.

Zivio!

Tudi jaz sem mlajsa, stara 26 let.

Joj, Ajdica, moj dragi je tudi dvojček….. Uh, sploh ne vem, če bi še mejlala s teboj….. Ha, ha, to ste ene posebne sorte človečki….. Ah, sej ste še kr kjut, no!
Bodi pridna in se bereva!

Ja te popolnoma razumem, včasih se še sama komaj hendlam. Pa ti probaj bit 5 min take volje naslednjih 5 pa drugačne.

PA LAHKO NOČ PUNCE

Ej, pejt na mejl!

Res ste mlade…Jaz sem 33,5 in se mi do zdaj ni zdelo, da sem med starejšimi IVFovkami…..Zmota..:)

Jaz jih imam 27,5 in nestrpno čakam pošto iz GK za datum IFV.

Lep pozdrav!

Zdaj pa res vidim, da sem med starejšimi – samo nekaj nas je, ki smo čez 30.
Nič zato – glavno je, da držimo skupaj!

Tašika

Edina jaz, ki sem aprila imela 35 let……. ( Ovenček)
Je še katera?
Lep dan vsem
Doroteja

Zdravo vsem forumkam !

Kot sem lahko prebrala sva z Majo med najstarejšimi, saj jih bom sama že kar kmalu dopolnila 36. Včeraj sem dobila M, tako da sva z možem tulila cel dan in najbrž še bova. Dobro, da imam še 3 zamrznjenčke v Pragi. Upava na najboljše.
Čeprav je bilo v tem postopku vse tako idealno ( dovolj jajčec, ki so se krasno oplodila in tudi lepi zarodki ), pa je bilo očitno kar preveč, da bi se tudi uspešno “prijelo”.

Lep pozdrav ! Črtomira

Ne se bati. Tudi sama jih bom letos 34, ampak po srcu ostajam tam okrog 26 :-))))

Tudi jaz bom kmalu 34 let in sedem let boja za otročičkom.

New Report

Close