Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Koliko kilogramov za 5 centimetrov obsega?

Koliko kilogramov za 5 centimetrov obsega?

Približno koliko kg moraš izgubiti da se zoožaš za 5 cm ?
In koliko časa gre za to?
pod ”obseg” je mišljen obseg prsi, pasa in bokov 😉
Aja, pa mogoče bi bilo fajn če bi naredili primerjavo koliko časa in kg potrebuje nekdo ki je predebel, nekdo ki je debel, nekdo ki je normalen in nekdo ki je suh

Odvisno od posameznika. Odvisno tudi od spola.

Lp

Čau!

Jaz naprimer imam to zelo premosorazmerno urejeno – shujšam 1 kg in imam za 1 cm manjši obseg trebuha. Prsi in bokov si ne merim, ker me ne motijo…. trebuh pa si izmerim tam kjer ga je največ. Je pa to precej težko ocenjevati…. jaz imam eno normalno težo glede na svojo višino (166 cm in 62 kg, športna postava…… shujšam 1 kg v enem dnevu ali pa v enem mesecu ne…. odvisno. Prav tako sem včasih napihnjena in tisti cm takrat čisto nič ne pomenijo…. Po mojem ne boš dobila nekih zadovoljivih odgovorov na to vprašanje…

Jaz sem se zredila okrog 30 kg in v pasu pridobila cca. 30-35 cm.
V bokih pa sem manj pridobila, cca. 15-20, ne vem točnih podatkov, v prsih pa tudi nekje 15cm.
In vse to mi je cilj spet dol dat.

Ja, odvisno od posameznika oz. njegovega tipa postave, spola in tudi začetne teže (razlika je, če hujšaš 10 kg pri 120 kg ali pa 65 kg telesne teže).

Če ti kaj pomaga: jaz sem za vsakih cca 10 kg oblekla eno konfekcijsko št. manjša oblačila. Koliko cm pa je med posameznimi konfekcijskimi številkami, pa ne vem.

razumem, da je odvisno 🙂
ampak pol lahko tak iz povprečja vidim, kako približno gre pa še zanimivo je kako se razlikujemo

kot npr. 1 kg za 1 cm trebuha.. sicer sta samo dve to potrdili, ampak sigurno jih je še več 😉
za sebe vem da imam isto težo kot obseg stegna – najširši del, če se zredim za 1 kilo, se tudi obseg stegna poveča za 1 cm, ostalim meram pa nisem toliko posvečala pozornosti pod kakšnimi pogoji so se spreminjale, zato me zdaj zanima kako bi lahko to potekalo

Enih 5kg gor, +4 čez boke, +4 čez prsa, pas je enak, verjetno ker delam vaje za utrjevanje trupa. Očitno bo kar držalo, +1kg=+1cm, tu nekje.

no, pa sem ugotovila (na žalost, ker sem oboje samo pridobila) kako gre pri meni – 1 kila, 1 cm 🙁

draga nonimus, že večkrat sem prebrala kako tvoje sporočilo – in dobronamerna pripomba: mislim, da si obsedena s hujšanjem, kontroliranjem hrane in na meji z motnjami hranjenja. svetujem ti, da si poiščeš pomoč. zdi se mi, da si še zelo mlada – za mladostnice je veliko različnih skupin za okrevanje od motenj hranjenja – ki so v pomoč, da si človek uredi svoj odnos do tega. z motnjami hranjenja si lahko zelo zelo zavoziš življenje. škoda te je.

Motnje hranjenja sem že premagala, vsaj mislim da sem. Ampak včasih se zgodi toliko dogodkov, ki te totalno dotolčejo in potem si spet na začetku. Se pa vsak dan trudim, da mi to ne bi prišlo do živega.
Izbrala sem si neko idealno težo, ki sem jo tudi dosegla in mi je bilo dovolj (prvič v življenju, da sem bila zadovoljna s sabo) in sem jo hotela samo vzdrževati, ampak se mi ni posrečilo, zato bi zdaj rada samo prišla nazaj na tisto težo. To je vse 😉

Kar se tiče kontrole pa.. jah, ni vidna samo pri prehranjevanju hehe

js sm od lani zgubila 1 kilo 😛 in 10 cm obsegaa..sam nwm kko ;O

V enem tednu sem šla pol kile dol in 5 cm v pasu… Odvisno je od vsakega posameznika…

New Report

Close