Najdi forum

Koliko je pomemben sex v partnerskem odnosu?

Lahko samo izpostavim dejstvo, da se meni to zdi izredno sebično in mi kot ženski ta odnos ne bi ustrezal. Partnerski odnos temelji na kompromisih, kar pomeni, da se OBA partnerja prilagodita. Ne pa da se eden odpove vsemu in je na danem področju totalno nesrečen, medtem ko drugi ni ne da od sebe. V kolikor je enemu od partnerju do seksa (in bi seksal, saj 4x na teden) drugemu pa ne menim, da se sklene kompromis in probata zadevo izpeljati 2x na teden. Pred tem se pogovorita, kako bi partenrju, ki mu ni zadevo bolj pribrižala (masaža, izpolnitev kake fantazije, igrice, romantično vzdušnje…).

KOMPROMISI IN POGOVORI so tu ključni!!!!
Lp

Menim da je sex precej pomemben v partnerstvu, saj se s tem izkazuje ljubezen in privlačnost, želja do partnerja. Sama sem sicer mnenja, da so pa najbolj pomembne stvari spoštovanje, zaupanje in razumevanje.

Hm če ni privlačnosti, telesnega sprejemanja drugega kar potegne za sabo dotike, božanja, poljubljanje…potem sem prepričan, da ti tudi spoštovanje in zaupanje kaj dosti ne moreta pomagat…

Ja seveda, vsekakor, ampak želim povedati da ni najhuje to da je premalo sexa..morda enostavno nekateri ne čutijo veliko potrebe po tem.

New Report

Close