Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost KOLIKO FANTOV PUNCE???

KOLIKO FANTOV PUNCE???

No, zdaj vidis kako je to….
Preberisi se enkrat post od “cefizlja”.
Predvsem pa spostuj se!!!
Mislim da nisi tako napacna, da bi ne mogla dobit ta pravega.
Ce smem vprasat, kolk si stara?

lp

Ne, ne kot želva! Ne moreš me zaj z želvo primerjat, no! :((((

26.

Normalna punca hitro najde pravega, kurba pa ostane kurba, čeprav pri 26.

ha ha ha ha!!!!:)))) Če pa želve so meni tak cute :PPP

pr 36 nehala štet…

No,veš kak je,če sm z nekom v zvezi pol ne varam.Glede na to,da sm s tipom že 3 leta v zvezi pa da sm še mlada (mlajša od katarine:) ),pol logično,da jih ni blo tolk.Res pa je,da se nikol ne ve,kak bo v prihodnosti,ne?:) Aja,sva pa s tipom kr zadovoljna z najinom sexom.Pa tud če ne bi mela tipa,dvomim,da bi se z vsakim mimoidočim dala dol.Neke kriterije že morš met pa samospoštovanje.Saj se zgodi,da ti je kdaj kak tip na prvi pogled všeč pa pač sexaš s to osebo,sam če pa se to skoz dogaja…bi rekla taki osebi,da je promiskuitetna:))) Za nekatere pač način samopotrjevanja.
Ne obsojam takih,ki majo veliko št.spolnih partnerjev…naj pač vsak dela to,kar mu paše.Nekateri pač raje sexamo v resnem razmerju.Zato ne bom upoštevala tvojga nasveta,kr mam tipa rada in ga ne mislim varat.Zelo enostavno:))
Aja,ti pa povem,da tud,če bi menjala teniškega partnerja,mam občutek,da ne bi blo kaj dost drugače,lahk,da bi blo še slabše:) Poleg tega ni sam sex v zvezi,so še druge stvari,ne? No,pri nama s fantom je sex super pa še rada se imava…bi bla pa res nora,da bi to zavrgla,sam zato,da bi trenirala z različnimi partnerji.Verjemi mi,nič ne zamujam:))) Mam dobrega jebača,ki me ma rad.To je res idealno!:) Lp

ti pojma nimas o cinizmu:)

kr pravis je lepo pa prav…
sam nekateri v to ne verjamemo vec:)

*** al pa nc,ostalo je *****

jebiga

ajde

dnar:)
jurja = tisocaka = tisoc sit ,….

ne za usligo,iz usmiljenja:)

ajd

Vem, kaj pomeni jurja, butl!

Ps: kaj če bi za tistih 100 jurjov raje na črnem trgu probal kje dobit kake druge možgane, mogoče bi ti pomagalo!

izvirno,ni kej:)

ne bom se ponavlu,sam pametnejsi sem od tebe:)
in imam vse teste in dokumentacijo da to dokazem:)

ce bi hotu da bi biu neumn in omejen,kot npr ti,bi si jih ze kupil:)
drgac pa moji za1x delajo se kar zadovoljivo,mogoce se prevec.

ne deli se pametno,k nis,a nimas kej bolj primernega (zase) za pocet?
npr se kurbati okol in izgledati se bolj neumno kot si?

no pol pa kar,te ne bom motil
kr se pa besednega dvoboja tice,si vec kot ocitno neoborozena

na napacnga si se spravla:)

now run along,go outside and play hide and go **** yourself
or let others do it to you,like most of the time

sooooo looooooooooog
STUPID

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close