KOLIKO FANTOV PUNCE???
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, s kolikimi fanti ste ze spale in v cem je smisel tega.
Ko sem malo bral vase prispevke na temo Prelivi na penis,…, se mi je zazdelo kot da ste jih imele ze 10…….. neskoncno.
Hvala za odgovor!
smisel je v užitku, dragi moj!
nad 10, pa pod 20; smisel: imela sem vglavem fante za 1krat ali 2 krat; torej če bi imela samo 1 ali 2 fanta; bi sexala samo naprimer 2 krat v življenju…, zaradi tega sem jih imela več; nisem še našla takega, ki bi bila z njim dalj časa.
O katarinca… sej bo, sej bo… Nč skrbet… 😉
To ti pa je logika.
Vse skupaj … 4 … :))))) Trije so bili daljša zveza (10 mesecev, 2 meseca in ena zveza ki še traja) :))) … eden pa samo za eno noč …
Lp, Bgv
Ja seveda, sploh ker se z resnim fantom seksa samo enkrat v življenju…
mogoče dvakrat no…ampak morš met hudičevo srečo, haha
ja ja katarinca, ti kr ostani zvesta svojim podvigom…od viška glava ne boli 🙂 itak bi se vsak resen vprašal, kaj je s tabo narobe, preden bi se spuščal s tabo v kakršnokoli čustveno vezo.
Fantje, ali se mogoče motim?! :-))
Ne, ne motiš se.
Pa itak si je punca pridno ustvarila sloves lahke bejbe
Očitno ji to ustreza, sto ljudi sto čudi…
verjetno pa v tem svojem početju uživa precej bolj, kot mi, ki si vsakdan “grenimo” z raznoraznimi moralnimi predsodki in vrednotami :-)))
Ajd, uživajte vsi!
Mogoče pa namerava napisati spomine
jst si bom definitivno ogledala film, ki bo posnet po teh spominih :-))
I’m all eyes :-)))))
… punce nič po pravici povedat…potem bomo punce pa izpadle za lahke,,,tipi pa so itak cool in frajerji, če navedejo čimvišjo cifro!!!!
To pa ni res.
Tudi tipi so lahki, če povejo previsoko številko.
Tud me smo lahke samo če mamo manj od 60 kil. Če si pa katarinca vzame tolk tipov, kot njej paše pa za tolkrat, kot sama hoče, jo pa nimate kej za obsojat. Saj se jaz tud sama pr sebi smejem tistim, k ves življenje od same svetohlinskosti, strahu (ne mi govort, da iz resnične in enkratne ljubezni!!) in nesposobnosti slabo porivajo eno samo, skrito fantazirajo, kako bi oni seksal lepe bejbe, počas pa venejo k nezalite rožice.
Vsi drugačni, vsi enakopravni!
Jernej, jaz s 6imi. Lahka? Težka?
Kum, a ti si Jernej? Lepo, lepo! :-p
eee tukaj te je pa detektivska žilica pustila na cedilu. nisem jernej… pod svoje poste se vedno podpisujem s kum, tako da… sorči
zakaj bi bilo pa to lepo???
Mogoče ste pa vsi samo ” fouš “, ker imate katastrofalno spolno življenje – pod svojim pragom najprej …….., potem pa naprej !
lp
Forum je zaprt za komentiranje.