Najdi forum

Koliko časa ste že na forumu?

Zanima me, koliko časa ste že tu na forumu oz. forumih med.over.neta? Jest sem prišla enkrat marca meseca tega leta.

Na začetku junija sem se znašla tu, čisto po naključju.Zdaj pa ne znam dol!Prej sem prebredla ves svet, zdaj pa vedno pogledam najprej sem in se zadržim…

od maja.

Upam, da ne delaš kakšne statistike. Drugače pa, če te res zanima “obiskujem” forum od aprila letos.
Pozdrav,
Angel

Primož je bil v Delu. Potem pa moja radovednost, kaj to sploh je … in sem ostala!
LP

3 tedne,in sem prav zadovoljna
čao

Mislim da sem enkrat v začetku julija “zalutala” na te strani. Zdaj pa “lutam” sem vsak dan.

enkrat na začetku maja.

Jaz tudi…

nekje v februarju sem odkrila tele forume, takrat jih je bilo še malo manj in bili so precej manj živahni. Potem je sledil daljši dopust in ko sem se maja vrnila … so bili forumi že precej bolj živahni … od takrat sem skoraj vsak dan tu …. se mi včasih zdi, da sem že kar odvisna …:)

od konca julija letos – se pravi cca. 1 mesec

09.01.2001

Približno en mesec.

Poly

danes prvič,
sem se lotil pisanje ne da bi prej malo pregledal “zgodovimo”, v prvih dveh odgovorih sem uporabil ime edi in kasneje opazil da je že v uporabi, zato se originalnem ediju opravičujem.

Nekje od februarja. Takrat še ni bilo tega foruma, samo tisti moderirani (kjer odgovarjajo zdravniki) , mladi, prehrana, starši staršem in o med.over.net. Potem pa smo uporabniki želeli nove forume in Primož nam je vse zrihtal.

Jaz sem pa od začetka, od lani junija. V začetku sem samo spremljala, potem pa , ko smo dali pobudo za forum Srednja leta … sem pa vse bolj gor.

LP,Kaja

Od takrat, ko so bile debate za ali proti referendumu o umetni oploditvi – se pravi enkrat maja.

Približno 3-4 tedne !
Ker ste face, potrebneži,gnusi ,zajebanti,in izmečki ,in največji izumitelji novih TEM ,moram pa priznati da sem med njimi to tudi JAZ
Če bo tako ostalo bom ta forum predlagal še drugim.

-Sorry za zajebancijo

Čakam na bombardiranje !
Ciao “Štrumpantel”

tko ti pravš……..Jeb……ti…..

Enkrat marca.

New Report

Close