Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Koliko časa ste potrebovali….

Koliko časa ste potrebovali….

Zakaj ravno ženske izbizajo kdaj se bodo dale dol ali mi moški nimamo nobene besede pri temu ?

No, ja glede čakanja…. Res je kot pravijo moški, da je to le igrica punčk,
kao, da bo čakou, pa se me res želu, pa ga bom za večno dobila…
Ponavad je pol tko, da moški skoz in skoz samo čakajo svoje ženičke, da jih neha bolet glava, pa da niso neskončno utrujene….
Jaz čakat enostavno ne morem. Če mi je fant resnično všeč, se pač v nekaj dneh spoznanja dava dol, ker si ga preveč želim… Saj sex ni nekaj kar bi zadovoljilo le moškega…..a ne????

ribica

Zato ker nimajo vsi zdravega odnosa do sexa. Nasploh se vecinoma gleda sex kot darilo zenske moskemu. Kao zdaj se bomo pa moski trudli, da nam bojo zenske dale. Ze ta fraza, da ti zenska da, je cisto mimo. Sej ti ne da nic njenega, to je od obeh. Zato ne more bit dolocenega casa, po katerem je normalno da dva sexata. Jaz bi razmislo o odnosu zenske, ki bi mi rekla recimo “jaz pa bi rada cakala tocno 2 meseca”.
No, bom nehal bluzit, ker se tak nebo nobene primlo. 😉

lp muteman

Jaz sem mogla pa mojga cakat 7 mesecev, ker ni bil pripravljen???
Tko da ni res, da sam ženske mečkajo!

Jaz sem tudi mojega čakala en mesec, da se je spomnil. Pa še to je bilo : vedno me je pustil zelo razrajcano in šel domov ……….

Frajer. Ampak ko pa sta, so ti pa oči z jamc ven popadale, k si bla že tok narajcana ah? Metoda “zadrži preden spustiš” 🙂 Eni ljudje obožujejo zadrževanje, ker jim na koncu potem toliko bolj dogaja…

oh ti:))
veš tako ti bom rekla.. Zdi se mi, da ste tipi pripravljeni čakati na žensko, ki jo imate radi kar nekaj časa. NO, da ti obrazložim zame je bilo tudi prvič.. MOgoče tudi zato nism hotla ravno na 3-jem zmenku se dat dol.. Se ti ne zdi? Verjetno bi blo zdej hitrejš.. Čis priznam, sem pač taka.
Mi je tudi povedu, da če bi še dolgo nekj odlašala (s tem, da me ni prej nikoli vprašal, kaj pa če bi…?) bi blo mal drugače kot je.
Ne vem no..
ZDaj je kar je:)

Po 864000 sekundah oz 1 dnevu, prišlo po 10 sekundah…………………… :-!

v vsakem primeru DAŠ – pa naj bo to takoj, ali pa po dveh letih…samo zakaj bi čakala eno leto ali več, če lahko uživam že isto sekundo ?

Nevem kaj se šparate, če bo meu kdo namen “pofuki-pusti”, se bo to zgodilo, ali po pol leta, po enem, ali pa takoj. Uživaj dokler lahko, in ne čakite predolgo…kdor čaka, dočaka – grob.

tukaj so spet dvojna merila.
na zivce vam grejo zenske z bujno preteklostjo, hkrati pa tiste, ki bi vas pustile cakat vec kot priblizno 3 tedne.

Za prvič sem čakala dva meseca, ubistvu najprej zato, da so ble tabletke stoposto, pol me je blo pa mau strah. Fant me je čakal,in sva bla tud kr dolg skupi. Drgui niso vredni omembe:) S tem da se je za tega fanta izkazalo, da se mu za seks ne da trudt, še zdej ne vem zakaj sm vztrajala,zato kr sm ga mela rada,ampak seks ni biu nikol tak k bi mogu bit. Z zdejnšjim je blo praktičnona tretjem kao zmenku, to je blo zlo hitr, ampak jst sm bla tista k sm dala pobudo, kr men se je mešal v glavi in nism nikakor mogla da bi počakala.

Sploh pa ok, jst se težko ustavim, da počnem oralo pa ne bi seksala. Sva sicer prvič počela samo to, pa sem dala takrat že pobudo, da jst pa ne morm več, pa me je on ustavil. In pol je šu za en teden na morje.če je tm kero poruku, jo pač je. Sam sva tok uživala v tem,ker sva oba ful seksualna človeka,da mislm da je tako kot jaz ceu tedn razmišlju kdaj in kako me bo…en teden nore potrebe, in k je pršl do tega je blo fenomenalno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close