Koliko časa ste potrebovali….
Sem pričakovala, da bo kaj takega ja:)
Ahm.. lahko ti povem, da nobene, pa tudi nikoli, ni prišlo do tega, da bi me sploh prašal, če bi.. In ne z njim ni čisto nič narobe… :))))
Kot da bi mi vzemal besede iz ust.
“Čakanje zavoljo čakanja” je tisto raztegovanje zmenkarjenj, ki sem ga pozabil omeniti… res je, da ne potrebuješ mesecev, da spoznaš novo deklino, ampak sem se enkrat tako pošteno opekel, ko sem spal z nepreverjeno bejbiko po parih zmenkih, čez 3 tedne se je pa izkazala za totalno cipo (pardon izrazu, ampak žal je bilo res tako). Takrat sem se dobesedno usral zaradi skrbi – testiranja in živčne vojne, ki jih nikoli nočem več preživljati.
Torej, moja teorija:
Prvi zmenek = intervju – če je na koncu zmenka poljub, sledi drugi zmenek, sicer njeno telefonsko kar lepo zbriši
Drugi zmenek = podaljšan intervju – tu se ženska odloči ali bi tipu dala ali ne. možnost seksa je pri starejših (beri: zrelejših) večja, ker imajo bolj izpiljen način analize in znajo hitro ločiti bedne tipe od ostalih
Tretji zmenek = večerja, seks.
To je recimo delujoči sistem, za katerega ne potrebuješ mesecev. In zakaj nekateri potrebujejo mesece, da se dajo dol? Zato ker bejba že v osnovi ni prepričana, da bi spala s tipom, pa se zato še nekajkrat pusti častit pijačo, kar je pa posledica tega, da 75% tipov naredi vsaj 5 glavnih napak na prvem ali drugem zmenku.
Uf, sorry za tole epopejo, je ful bolj zabavna kadar je prisoten alkohol in debata steče 🙂
Ej, playboy cipa v kakšnem smislu..mnogo porivačev, ali “cipa” zaradi nevoščljivosti žensk?
ali še huje, zato ker je “kislo grozdje” pri mnogih moških
zloba pa to tudi naredi svoje :)))))))
Ja, jaz tudi mislim, da nima smisla čakati, če sta oba za stvar. Pri meni se je prvič zgodilo kar v momentu brez razmišljanja in niti par nisva bila, vendar sva po tem dogodku še 8 mesecev zdržala skupaj.
Drugi se je moral bolj potruditi – kakšen mesec je vztrajal, da me je prepričal, ker sem za razliko od prve zveze, tokrat dejansko uporabljala možgane.
V tem smislu, da ga malce spije, malce posnifa, potem pa da kar komur koli. Takšne lahke bejbe so potem hitro poznane med ljudmi in jih srečaš na vseh pasjih procesijah, ker jih tja vabijo samo iz enega razloga 🙂
Hja ves cas je razlicen. Za eno osebo potebujes pač dlje kot za drugo.
Sama sem prim prvem cakala najdlje, potem pa je bil ta cas res odvisen od osebe. Če sem videla, da bi rad cim prej, sem ga pustila cakat, ce pa sem videla razumevanje in potrpezljivost, sva pac storila to ko je meni zapasalo
Vsaka naslednja zveza se hitreje razvije…
Eh jaz sem ful zakompleksana pa sva zato s tipom sele po enem mesecu prvic seksala. Do zdaj izkusnje pac samo z enim.
Glede na vse pisne in retorične sposobnosti forumcev me je tole kar malo strah povedat, ker se bo vse usulo name, ampak bom tvegala, čeprav bo moje mnenje ostalo osamljeno. Menim namreč, da seks nikakor ne more biti temelj nekega odnosa med moškim in žensko. Kot sem zasledila, je večkrat rečeno nekako takole: če tam klapa, potem povsod klapa.
Ampak ljudje, tole ni res! Zakaj so pa potem zveze, ko se probava in intenzivno išče, dolge ravno toliko časa, da mine zaljubljenost in primarna potreba, potem se pa ne vztraja več, ker to ni to?
Jaz lahko rečem, da je večina (ne vsi!) res dobrih in uspešnih zakonov, ki jih poznam, vzela stvar z drugega zornega kota. Če se razumeta na besednem, čustvenem in duhovnem področju (tudi to ni zanemarljivo…), potem ne bo nobene težave na spolnem področju. Oziroma, ko se le te pojavijo, jih je precej lažje odpraviti z medsebojnim razumevanjem in pogovorom. Tu je temelj. Če se jaz in moj mož čez dan ne razumeva najbolje, potem si ga jaz v postelji ne bom tako zelo želela. Tisto prvobitno prekipevajočo privlačno silo, ki se pojavi med ljudmi, lahko v našem vsakdanu (med prijatelji, sodelavci, ali mimoidočimi) kar naprej znova okušamo, pa nas v našem iskanju sorodne duše ne bo osrečila.Vedno znova nas bo puščala prazne. Po vsakem poskusu, pa imamo košček srca manj, postajamo bolj otopeli in nazadnje ne vemo več, kaj sploh iščemo.
Res dobro pa osebe, brez zamere, v enem ali dveh mesecih ne moreš spoznati. Mogoče je, da slučajno najdeš, vendar kje je garancija? Ni je ne pri čakanju ne pri letu s cveta na svet. Gre za zdravo presojo, ki ostane najbolj prisotna ravno, če se z osebo še ne zapleteš preveč. Spolnost je zavezujoča in močna sila, ko jo z nekom enkrat okusiš, razmišljanje ne bo več svobodno. Upam, da se bo kdo izmed vas morda za trenutek ustavil in razmislil. Želim vam lep dan!
To si pa zelo dobro povedala. Nič se ne bo usulo nate, ker si povedala tako kot je res. Nekateri to dojemajo te stvari tako, drugi spet drugače in eni se strinjamo s tabo, drugi ne. Si pa zadelo bistvo, porkaduš da res :))
Lp, Mišek
Se strinjam s tabo.
Po tebi bodo pljuvali samo predstavniki zbiranja čimveč spolnih partnerjev
RES JE!!!
Jest se tud čist strinjam s tabo, moj odgovor na vprašanje pa je, da sem po dveh mesecih, vendar samo zato, ker je tip silil in ga nisem hotela izgubit, ampak sem ga navsezadnje vseeno.
Tako, da je bolje, da delamo tako kot čutimo, ne pa tako kot drugi pričakujejo. Drugače pa menim, da bom naslednjič takrat, ko bom fantu dovolj zaupala.
Zelo pametno in zelo resnično napisano. Igrica mačk in miši – osebno jaz je ne odobravam, ker je najhuje če sam sebi blefiraš in sprehajaš nekoga pol leta po lokalih in bog si ga vedi kje še :-))
Midva sva rabila približno 6 mesecev ( in ne, ta čas ni podrl nobene druge), amak je pa res, da sva bila takrat stara 17 let in da tudi priložnosti ni bilo prav veliko. Doma ni šlo zaradi staršev, avta še ni bilo, v naravi pa za prvič tudi ni ravno najbolj primerno.
Če bi zdaj začenjala na novo, ziher ne bi čakala tako dolgo. Ampak kakšen mesec pa sigurno. Jaz pač ne morem seksat s človekom, ki ga komaj poznam.
Eh, različno, najkrajše je bilo po 3 tednih, najdlje pa 3 mesece.
Okoli 1 mesec.
Ne vem zakaj bi medtem, ko je čakal fant, da bom pripravljena, sexal z drugimi. Sem ziher pri vseh treh, da tega niso počeli. Da pa nekaj časa počakam, je pa to zato, ker ne vidim nobenega smisla v tem, da bi sexala z nekom, ki ga ne poznam. Če ne more zdržat nekaj časa, pol pa naj gre drugam, ga ne bom nič zadrževala. Za resno zvezo pa zahtevam pač zvestobo in zaupanje.
:)))
Jaz pravim da ni dolocenega roka za izbiro pravega partnerja.
lahko poskušaš najti partnerja preko seksa – če se dva v seksu ujemata bosta mogoče našla tudi skupen jezik za seševanje problemov, če se pa v seksu ne najdeta bo eden od niju trpel. Seveda pa tudi prvi seks ne pove vsega tako da it z nekom samo enktar v posteljo ne prinese resne zveze.
Tako, da ni nič narobe, če se da kdo dol na prvem zmenku – tudi brez alohola in dodatkov – seveda z glavo (zaščita more bit).
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.