Najdi forum

Koliko časa preživite na forumih?

Eno samo vprašanje bi rad zastavil:
Pa ne zamerite: Koliko časa preživite ob računalniku na straneh forumov tega med.over.net-a? Sicer moram pohvaliti zamisel in delo vseh, ki se tu gor trudite, pa vendar me okoli tega ful zanima? Želim čim več odgovorov.
Pa lep pozdrav vsem pa prijetne poletne brezskrbne dni.
Čau

Okoli 20 minut.

lih zdele smo prsli s 14-dnevnega dopusta in sem sele 10 min na internetu. Mislim, da ne bom dolgo. Drugace pa po 5 min vsak dan!

Ni mi jasno kak lahko tako hitro prečitate vse kar je novega tu. Pri meni traja vsaj eno uro, da vse prečitam. Še sreča, da sem končala z dopustom, da bom lahko trošla službeni internet.

Kašno uro vsak dan.

Okoli 1-2 uri , odvisno od zasedenosti z delom.

Enako.

Pozdravljeni
Jaz bi se popolnoma strinjala z (n), Ker resnično ne moreš prebrati tako na brzino kaj vse piše tukaj na forumih. Če sem čisto odkrita jaz še posebej rada vse preberem, ker sem pač radovedana in sem včasih kakšnih 5 ur na internetu oz, dam conekt, da mi internet ne lavfa in v miru pišem in tako naprej.
Če bi pa tako delala, da mi je stalno prižgan internet, kdo bi pa grozne račune plačal saj to ni hec.Sedaj, ko sem v bolniškem staležu imam ogromno časa saj nimam majhnih otrok, da mi jočejo sem pa zelo rada na tem našem forumu, če pa imam kaj doma do konca, da naredim pa grem delati pa se ponovno vrnem mojem računalnikom itd.Upam vasja, da boš zadovoljen z mojim odgovorom pa bodi še ti na forumu, če ti čas dopušča, ki imam občutek, da si tudi ti lahko veliko na forumu pa brez zamere marelica takoj odkrito pove nič po ovinkih ha ha ha .
Lepo se imej pa lep pozdrav

Samo v službi, kolikor mi delo dopušča.

Šele par tednov spremljam ta forum, zato sem še zelo navdušena. Vendar že razmišljam, da je to kot droga, kar povleče te in ne moreš nehati. Ura kar mine. Potrebno bo kmalu razmišljati o rezih, saj nimam toliko časa na razpolago, oz. ga kratim drugim stvarem, npr. otroku in možu.
Lep pozdrav vsem.

preveč, ker je to vedno med službenim časom.

draga marelica
tudi sam razmišljam tako kot monica, ko pravi da je to kot droga. Enostavno je tako privlačno da te kar zalepi na računalnik. moram ti povedat da je tvoje pisanje na tem forumu zelo zanimivo in prijetno. Vsi te imamo radi, ker si prisrčna in odkrita Sicer pa še naprej lep dan ti želim .
lep pozdrav
vasja

Ko sem v službi in imam 24 urno on-line povezavo, grem vsako uro za nekaj minut pogledat. Včasih kakšno minut več, včasih manj.
Je pa res, da te kar tale forum kar posrka vase.
Ko pa sem doma, grem pa dvakrat ali trikrat na dan za kakšno uro. Takrat pa pogledam tudi kakšne druge stvari na spletu.

Hay
To je groza ta forum resnično je, kot droga mislim pa, da je boljše računalnik in ta forum, kot pa droga se strinjate?
l.p. marelica

Ja jaz sem pa danes prvič tukaj, drugače pa ja na drugih forumih po 2 uri na dan bo kar ! Časa imam sicer morje, ker sem pri 37 ih že upokojen, le , ko bi mi brž uspelo dobiti ADSL , da bi bil net cenejši, ker z zdajšnjimi 15- 17 tisočaki mesečno je “prava groza” !!!!

Ja,jaz imam sreco,da imam ADSL,tako sem kar skozi gor pripeta.
Lp,Tara

Tara
Jaz sem tudi kot pribita tukaj, kot, da bi me kdo zavezal ne znam dol z računalnika ima mogoče kdo recept za to?
L.p. marelica

žal ne….

Ja, marelica – polna hiša obiskov :)) !

To je prava droga!!!! 🙂 (a mislim, da razen pleše in okvare oči ne morem kaj dosti izgubiti:)
Jaz sem se zacetnica, a ze vidim, da bom non-stop visela tu gor! mam kabelsko, zato ne bo prevec drago, a oci se mi ze precej smilijo,… se mi ze mesa od foruma, vseh teh zalostnih zgodb, smesnih (posrecenih) vprasanj in vsega tega… cist me je racunalnik posrkal vase:)))))
pazite se:))))
lp, se kaj beremo:)

New Report

Close