koliko casa potrebujes
Koliko casa z partnerjem potrebujeta, da dozivis orgazem? Vprasanje je namenjeno bolj zenskam. Mislim tako, ko se spoznata oz. prvic spita, kolikokrat morata sexati, da vam zenskam pride, ker meni se nikoli ni, ampak ta tip je fenomen in mislim, da mi bo tukaj uspelo, skupaj pa sva sele en mesec.
Veš to je od vsake ženske posamezno odvisno, ene ga doživijo že pri prvem sexu, druge pa kasneje. Poznam pa tudi primer, ko je ženska poročena stara 44 let z dvema otrokoma pa ni še nikoli doživela orgazma, kljub temu, da mi je rekla da pri seksu vedno uživa, ampak moje mnenje je da je to povezano s psiho.
Lp!
Nela
Ne vem ravno kako je bilo pri meni, toda nikoli nisem imela težav zaradi orgazmov.
Kako je bilo pa ravno prvič se pa več ne spomnim. Bolj se spomnim vsega kot celovitega dogodka, nežnosti, atmosfere in tako,…………..
LP
hm..
prvič, ko sem bila zato pripravljena:) to je bilo pa že zelo zgodaj;)
oz. na začetku veze.. Če je tukaj mišljen sam orgazem.. nE nujno pgrazem med spolnim odnosom? Tisti pa je prišel kasneje…
lp
Hm… to je itak čist odvisno… midva, če se js prav spomnim, sma bla skupaj mesec in pol… pa ni blo treba spat skupaj… 🙂
Predvsem, draga ps, potrebuješ še veliko časa, da dozoriš v zrelo osebo. Vse ostalo bo potem prišlo samo od sebe.
To sploh ni odvisno od enega dejavnika, dveh…To je povezano kot celota.
In vedeti moras, da je okoli 70% zensk, ki med samim spolnim odnosom nikoli ne dozivijo orgazma, pa zaradi tega ni nič narobe z njimi, ga pač doživijo z draženjem klitorisa ali tistih delov telesa, ki jim naredi ta užitek-orgazem.
Najbolj pomembna je sproščenost, zaupanje, povej kaj ti paše, on pove tebi in potem lepo uživajta.
…mislim… kaksno vprasanje… ostal sem brez besed.
elDiablo
Forum je zaprt za komentiranje.