Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Koliko časa po SS ste zanosile?

Koliko časa po SS ste zanosile?

Kot sem napisala že v naslovu:

Koliko časa po SS ste spet zanosile?

Jaz se namreč bojujem z naravo že 6 mesecev po SS, pa me vedno preseneti z menstruacijo 🙁

Lp,M.

Točno po enem letu,srečno!

1

4m in drugič 3m

Ojla!

Mene pa zanima koliko časa po ss je ste počakale preden ste spet poskusile zanositi? Pravijo da dva ciklusa?
A po splavu težeje zanosiš?Prosim za odgovor.
Hvala!

Lp

Jaz sem po splavu imela odkrito pregrado veliko 2cm in po nasvetu prof. Tomaževiča nisem smela zanositi pred odstranitvijo le te ,se pravi odstranjeno sem imela 27 oktobra 2008,novembra sem še vedno krvavela kot da bi zaklali prasca,decembra sem dobila menstruacijo ,januarja enako,februarja pa sem bila že noseča,vendar sem jaz zanosila s pomočjo IVF.pOČAKAJ VSAJ DVA CIKLUSA DA SE SLUZNICA OBNOVI POTEM PA KAR IN SREČNO!

Po prvem spontanem splavu sem zanosila po drugem mesecu, oz. dve menstruaciji, po drugem spontanem splavu pa samo eno menstruacijo in srečno donosila.
lp

po prvem sem šele po pol leta lahko začela delat na tem: ker sem morala jemat čisti sediril zaradi krvavitev po ss in morala sem na pregelde k hematologu, pa je bilo odsvetovano da kar koli poskušamo prej ko dobimo izvide. no trajalo pa je cca.2 leti. po drugem ss pa mi še ni uspelo, pa je od takrta 6 let, donosit, do zanositve je sicer prišlo, ampak po 4 letih, žal neuspešna. no sedaj se pa z tem več neubadam, če bo bo, če ne ne, glavno da imam eno zdravo dete. je preveč boleče vsak mesec gledat bo ali ne bo in ko je znova se bo izšlo ali ne.

Januarja ss,danes ponovni plus.
Upam da tokrat gremo do konca

Po 2 menstruacijI je g odobril da lahko zanosim in potem je takoj uspelo.

lp

New Report

Close