koliko časa brez kuhinje
Z možem se seliva v novo stanovanje. Sva ga morala obnoviti, zato je na žalost zmanjkalo denarja za kuhinjo. Imava mikrovalovko, picapan, grelnik vode in gril/toaster. Hladilnika ni – je hvalabogu mraz na balkonu.
Zanima me, koliko časa ste bili vi (seveda tisti, ki ste bili) brez kuhinje. Na začetku sem bila optimistična, sedaj pa vedno bolj zaskrbljena, kako bo to šlo.
Hvala za mnenja!
Kupi si vsaj en tak kuhalnik http://www.lovecnacene.si/sencor-dvojna-elektricna-kuhalna-plosca-krom-scp-2251/m/1103140/
pa kakšno staro mizo namesto pulta, lahko tudi pisalno mizo ali pa dve tisti leseni stojali, ki so jih včasih imeli zidarji pa čez en lesen element, pa boš imela pult za delat
Tako bi se dalo zdržat, bi pa še pogledala na podari, če ima kdo tisti kuhinjski element, kjer je noter lijak, ker brez vode je težko. Midva nisva imela kuhinje en mesec, vendar je bilo najtežje to, da smo morali vse v kopalnici umivat.
Zadnjič je bila kuhinja v Ikei za 100 evrov
http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/AT/
se mi je zdela prav kul
Sem bila brez kuhinje in ne samo enkrat. Posodo sem pomivala v banji, imela el. kuhalnik za jutranjo kavo skuhat in otrokom mleko pogret… Posodo po škatlah. Podobno kot če kampiraš.
Vzemi to kot eno življenjsko izkušnjo, verjemi, da ti ne bo škodila. Čez par let bodo pa to samo prijetni spomini, boš videla.
Pa kaj vam je, če nima denarja za kuhinjo, ga nima niti za tisto 100evrsko.
@boga božena, saj bo šlo, tudi, če počasi. Važno, da se imate radi. 😉
@vse se da – kje so ti naredsili kuhinjo za 1300? Koliko m kuhinje je to? Jaz vse kar gledam pride okoli 3k, kar mi je sedaj nepredstavljivo veliko.
Hvala vsem za nasvete in tolažbo. Zaenkrat sva še dva, čez par mesecev pa bomo trije. Upam, da nama do takrat uspe najti eno poceni kuhinjo na obroke. Do takrat bo pa pel picapan in banja. Upam samo, da me u križu kaj ne useka!
Zgoraj imaš dobre navsvete! Naredi si zasilni pult – ali miza ali pa 2 zidarski leeni stolici (bauhaus za male pare) in neko desko čez. Pa plastični prt preko, da boš lažje počistila. Kupi še električni kuhalnik – če je keš na 2, če pa ne, pa na 1 plato. Za kavico, testenine, krompir, juho skuhat.
Saj bo šlo! Malo je treba zobe stisnit, pa se da. Sem bila par let v stanovanju, ki je imelo od kuhinje le 1 m pulta, na katerem je bil kuhalnik in 1 visečo omarico. Posodo sem prala v banji v kopalnici. Križ trpi, a se da. Srečno!