Koliko bom plačevala ogrevanje po novem,če se grejem s klimo?
Plačaš tisti faktor za katerega ste se zmenili, če imaš porabo na radiatorji 0,00. Pri meni bi to bilo 20%, koliko ste se zmenili vi, vprašaj upravnika![/quote]
Točno to. Z upravnikom se moraš dogovoriti o tem strošku.
Sicer pa bi mene bolj zanimalo kako si lahko znižaš strošek elektrike, glede na to, da imaš višjo porabo (zaradi delovanja klim). Jaz bi na tvojem mestu malo primerjal ponudnike na trgu. Lahko ti povem samo mojo izkušnjo. Sem malo primerjal ECE, gen-i in Energija plus in so bili zadnji najcenejši in smo šli k njim. Sedaj plačujemo manj.[/quote]
Nisem se najbolje izrazila.Ko sem se grela z radiatorji ,sem za ogrevanje plačevala cca 120-140 eu,da je bilo koliko toliko toplo,sedaj,ko imam zaprte radiatorje,pa za ogrevanje na radiator ne plačam nič,ker imama zaprte,za porabo pri ogrevanju na 2 klimi pa plačujem cca 50-60 eu.Ne vem,kaj je tu tako nerazumljivega.
Točno to. Z upravnikom se moraš dogovoriti o tem strošku.
Sicer pa bi mene bolj zanimalo kako si lahko znižaš strošek elektrike, glede na to, da imaš višjo porabo (zaradi delovanja klim). Jaz bi na tvojem mestu malo primerjal ponudnike na trgu. Lahko ti povem samo mojo izkušnjo. Sem malo primerjal ECE, gen-i in Energija plus in so bili zadnji najcenejši in smo šli k njim. Sedaj plačujemo manj.[/quote]
Nisem se najbolje izrazila.Ko sem se grela z radiatorji ,sem za ogrevanje plačevala cca 120-140 eu,da je bilo koliko toliko toplo,sedaj,ko imam zaprte radiatorje,pa za ogrevanje na radiator ne plačam nič,ker imama zaprte,za porabo pri ogrevanju na 2 klimi pa plačujem cca 50-60 eu.Ne vem,kaj je tu tako nerazumljivega.[/quote]
Tole ne drži. Če živiš v bloku plačuješ fiksni del , tudi če imaš zaprte radiatorje. če ga pa res ne plačuješ pa imate upravnika, da glava peče 🙂