Najdi forum

kolesarska palerina

V sluzbo se rada peljem s kolesom in kaksna dezevna jesen me prav razzalosti. Mogoce ve kdo, kje se kupi kaksna poceni, a kvalitetna kolesarska palerina za na mestno kolo (v trgovinah sem nasla samo tiste nad 5000 sit za v hribe) Hvala, Satja.

Mogoče v kakšni kolesarski trgovini? Ne vem, če boš dobila kvalitetno palerino za manj kot 5000 sit:(

ZA manj denarja dobis samo dobro ohranjeno palerino slovenske vojske na bolšjem sejmu:)))

kvaliteta in cena sta, pri tem izdelku, premosorazmerna. ce ne potrebujes nic posebnega in ne delas hudih kolesarskih tur oziroma kolesaris v sluzbo in nazaj 5km potem kupi tisto s “polivinila”. slabost tega oblacila je da ne diha in kmalu si moker tako ali drugace.
tisto pravo so membrane gore-tex, H2NO od patagonije in Triplepoint® Ceramic, ki ga izdeluje Lowe alpine. na hitro, gore-tex je precenjen ampak o.k.. H2NO je najbolj vodoodporen vendar tudi najslabse diha, Triplepoint® Ceramic je nekaj vmes, bolje diha in bolj vodoodporen od goretexa, pa tudi najdrazji… cene teh jaken se pricenjajo +80k sit pa do dobrih 800$ za umetnijo kanadske firme ArcTeryx. namig, lahko kupis tudi maya-maya ampak kroj in kvaliteta ter zivljenska doba sivov prevaga tehtnico na stran “tahudih” firm;-)

ce vprasas mene…taksnih jaken ne nosim vec. prvic so predrage, drugic kakorkoli obrnes premalo dihajo. ce te zanimajo podrobnosti povej, da ne bom nakladal in filozofiral o sistemu oblacenja v nedogled in, predvsem, po nepotrebnem.

Kupila sem jo spomladi v Hervisu malo nad 5000. Zelo dobra kvaliteta.

Hvala, Guinness (se bolj poredko sprehajam po spletu, ker imam guzvo v sluzbi). O kolesarski palerini bo dovolj, vsekakor pa se bom obrnila nate, ko bom prisla spet na svoj racun pri sportu (ker vidim, da si poln prakticnih nasvetov) – trenutno imam dva cisto majhna otroka in moje smucanje, pohodnistvo, itd. je v zalostni fazi. Lep pozdrav, Satja.

ni za kaj.
sem ze toliko koristnega izvedel na tem forumu, da je najmanj kar lahko storim posredujem svoje izkusnje. izvzemši dejstvo, da sem Kolesarju dolzan ze nekaj guinnessov:)

New Report

Close