Najdi forum

kolesar/gasper

Prerekanje o tem kdo ima prav ali ne se mi ne zdi primerno, ker tako samo zmedeta ljudi. Izmenjajta si naslove.

Gasper kar se tice “bedarij” na tej strani:saj v redu, da ti toliko ves in si sploh preprican v svoj edini prav, vendar so za nekoga tudi t.i. bedaste informacije, ki jih najde na tej strani lahko zelo koristne. Posameznik se lahko najde v različnih stvareh in mu koristijo različni, še tako bedasti nasveti. Ti tvoje t.i. znanje tako ze razkazujes na svoji spletni strani in ne rabis ponizevat ljudi, ki mislijo drugace ali vedo manj kot ti.

Kolesar hvala za razlago vaj. Mi je koncno jasno. Sem sprva spregledala, da si o tem pisal.

lep pozdrav

Ce sem uporabil besedo bedarija je bilo to le zato, ker sem bil najprej sprovociran iz strani kolesarja. Če pogledaš poste je bilo to kar nekajkrat.
Besedo bedarija sem uporabil ker navezuje moje pisanje tukaj z mojim ukvarjenjam z bildingom , ki pa nima s tem veze.
Naletel sem na tisoče ljudi, ki so me spraševali in pripovedovali številne neumnosti in sem vsakemu pomagal.
Če kdo nečesa ni vedel in je govoril neumnosti nikoli nisem rekel bedarija. Mogoče le v primeru,da je povedal kaj kontra mojemu mnenje in vem, da imam prav oziroma on sploh nima razlage zato kar je rekel ampak le misli in govori, da je tako.

Problem ni v njunem kvazi “kreganju”, ampak v 90% ljudi, ki obiskujejo ta forum, ker rajsi dobijo nek recept neumnih diet, ker je nekdo shujsal 20kg, namesto, da bi si vzeli pol ure casa in prebrali natanco njune odgovore in v roku 1 leta noben ne bi vec imel problemov s preveliko tezo.
To, da pa dela reklamo za svojo stran je pa seveda logicno, saj nam zastonj odgovarja na vecino istih vprasanj.

danaja,

dobro si napisala. Kolesarju in Gašperju svetujem da se dobita ob kavi/pivu/teku/100sklecah in izmenjata mnenja.

Gašper, verjamem, da bi rad pomagal, vendar pa se mi ne zdi prav, da ljudi prepričuješ v nekaj, če sami tega ne želijo. Razumeti moraš, da smo ljudje različni in da imamo različne želje, potrebe…

Grega: Pa naj hujšajo po dietah, če jim to paše. Če te moti 90%obiskovalcev tega foruma, ga pač ne obiskuj. Sama tudi ne verjemem v čudežne diete in dajem prednost rekreaciji, pa ne težim ostalim obiskovalcem tega foruma. Pusti ljudem, da živijo in hujšajo po svoje.

Uživajte še naprej in se čim manj prepirajte!

Ljudem zelim pomagati v smislu, cim bolj ucinkovito in na zdrav nacin hujsati.Nobneaga ne silim in ce te ne zanima ni potrebno brati.
Delajte po svoje in uzivajte. Le povem, da so v 90% nacini hujsanja omenjeni na tej strani nezdravi in dolgorocno neuspesni. Zaradi mene lahko verjames ali ne.

To vam rečem – Če boste kdaj v dvomih, kaj vam Gašper govori… si odprite kako strokovno literaturo, al pa prosite kakga bruca medicine da vam posodi biologijo celice, biokemijo, enga iz 2.letnika da vam da fiziologijo …. pa boste vidl, da se Gašper v ničemer ne moti in da ma vedno prav, ker si enostavno stvari ne izmišljuje in je njegov prav neoporečen. Če se z njim ne strinjate se ne strinjate s svetovno znanostjo. Pač resnično tako je, kakor on pravi. Pika. Marsikaj bi se lahko naučili, če bi ga mal poslušali, ne pa sam pluval po njem, da vas sili z nekimi bedarijami, ki to niso.

Pa se pejte kregat s profesorji če upate:)

Zaenkrat pa še vedno bolj verjamem znanosti kot pa čudežnim dietam in nasvetom.

Je pa res, da večina laikov raje prebere čudežno dieto kot pa se mal poglobi v dogajanje v telesu, na ravni celice in iz tega razume, zakaj je kaj dobro delat, zakaj je kaj dobro jemat, kako jest in tako naprej…. Pa bi slednje velik bolj koristilo.

Grem stavit da ene 90% folka, ki jemlje L-karnitin (pa ne samo to), ker tako piše na njihovem dietnem listku zjutraj na tešče, nima pojma, kaj pravzaprav se dogaja, na kaj vpliva in tako naprej.

Gašper, le tako naprej. Pa sporoči mi, če bi šel namesto mene biokemijo pisat zdele septembra :))))

Gost19, glede L-carnitina imaš kar prav. Naj pa pripomnim, da na navodilih za jemanje (ga imam doma) pa tudi na spletu ne piše prav podrobno, kaj se dogaja s celicami po tem, ko vzameš L-carnitin. Pravzaprav pa to niti ni potrebno. Važno je le, da uporabniki vemo, kako ga jemati in kakšni so učinki ob pravilni uporabi.
Vsi tudi nismo študenti naravoslovnih znanosti. Pa lep pozdrav, Darja

Se čist strinjam s tabo in tem, da večine ljudi ne zanima kaj se pravzaprav dogaja ko nekaj vzamejo – važno, da vejo kdaj, kolk vzet in da pričakujejo rezultate.

Samo dejansko ljudje nebi nič izgubili, če bi kdaj prebrali kak Gašperjev post in ga upoštevali, ker on govori zgolj dejstva ki držijo, za razliko od nekaterih k povejo, kaj so vzeli in kako je njim to delovalo – in potem vsi mislijo da bo na njih isto dobro delovalo. Saj ne rečem – tudi to je dobro vedet, se pozanimat pri čimveč dejansko resničnih ljudeh (ne tist k pravi v reklami gospa Zdenka, kako je zgubila 10 kilogramov v treh dneh) kako je na njih nekaj vplivalo, samo pri tem je pomembno da ne vprašaš samo enga, dveh ampak čimveč.

Sej verjamem, da je branje dolgega teksta o nekih celicah pa molekulah brezveze marsikomu, da nismo vsi navdušeni nad naravoslovjem in da vsak rajši prebere 10 vrstic, kaj naj čez dan, kdaj vzame. Samo dejansko delaš sebi dobro in tud kle je znanje najmočnejše orožje.

Meni osebno vedenje kaj se točno dogaja z mojim organizmom, ko nekaj vzamem ful dvigne psiho, voljo oziroma, mi da nek občutek, da določna substanca res bo mela efekt in da je nisem vzel zgolj zato, ker folk pravi, da je dobro vzet in da pomaga oziroma, ker pravi reklama, da bom v 1 tednu dobil 10kg čiste mišične mase (pretiravam, ampak sam tko za primer).

Odločitev komu verjet – reklamam al ljudem k so stvar probal na lastni koži in znanosti… je pa od vsakega posameznika… 🙂

New Report

Close