Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem ARTHRON – fizioterapija Koleno po artroskopiji

Koleno po artroskopiji

Pozdravljeni.

15.04. sem imela artroskopijo desnega kolena – opravljena je bila : Artroskopska parcialna resekcija notranjega meniskusa desnega kolena.

25.04. sem začela s fizioterapijo.

Sedaj me pa nekaj zanima, kmalu bo mesec dni od posega.

Jaz imam pa še vedno težave pri pokrčitvi kolena.

ko sem na sobnem kolesu na fizioterapiji in doma , to gre brez problema . sam use ostalo, pa je kr nadležno.

Še vedno je prisotna bolečina pri fleksiji . pri 60 – 70 ° se pojavi bolečina na medialni strani in pri preobremenitvi. . Malo me tudi začne špikat .To je fizioeterapevt napisal pod

Tudi ko probam naresti počep ali če samo operirano desno nogo pokrčim, me že začne boleti.
Tudi me začne bolet, . pri rotaciji kolena – noge navzven , ali pa pol probam malce narest počep, me pol v kolenu boli ko je stopalo na tleh in malce navzven obrnjeno.
Pa tudi otečeno koleno je .

fizioterapevt mi je opravil 08.05. 2013 meritev desnega kolena.
in sicer je napisal rezultat 5 / 110 °. d. koleno

Sedaj me pa zanima, ali je to še vse normalno, ali kaj se dogaja z mojim kolenom desnim ?

Ker tudi ko doma delam, vaje je kr nadlezno ko delam kake vaje , pri katerih je potrebno pokrčenje kolena.

Lepo Vas pozdravljam

Ally

Pozdravljeni,

Svetujem vam, da opravite kontrolni pregled pri svojem operaterju.

Lep pozdrav,
Renata Vauhnik

ARTHRON, Sklepne in športne poškodbe Ljubljana, Celje, Maribor, Nova Gorica 041 654 330, [email protected], http://www.arthron.si

New Report

Close