Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem ARTHRON – fizioterapija Koleno nenadna bolečina

Koleno nenadna bolečina

Pozdravljeni.

Danes sem zjutraj pri sestopu s hriba malo cudno stopila in je ob tem kot nekaj narahlo pocilo v kolenu, ob tem sem cutila manjso bolecino nato pa je kmalu povsem minilo in sem normalno hodila preostanek poti in nato preko vecine dneva.
Popoldan je noga dobro uro in pol pocivala ker sem lezala, od takrat pa je slo samo navzdol. Naenkrat komaj pridem po stopnicah navzdol-navzgor cutim bolecino a povsem topo, ce hodim po ravnem se skoraj ne cuti, ko pa zelim iti navzdol pa nikakor. Ne morem niti pocepniti ali iz sedecega polozaja vstati in se opreti na levo nogo. Prav tako se bolecina pojavi ko bi hotela levo nogo pokrciti. Ob tem gibu se slisi tudi obcasen pok.
Prosim za nasvet saj se nikoli nisem imela podobnih tezav.

Pozdravljeni,

glede na opis lahko gre za poškodbo meniskusa ali sklepnega hrustanca. Svetujem pregled pri zdravniku, ki se posebej ukvarja s takšnimi poškodbami, ki vas bo napotil, v primeru, da bo to potrebno, na objektivno diagnostiko (RTG, UZ, MRI).
Do takrat odsvetujem obremenitve, ki povzročajo bolečino.
Lep pozdrav,
Renata Vauhnik

ARTHRON, Sklepne in športne poškodbe Ljubljana, Celje, Maribor, Nova Gorica 041 654 330, [email protected], http://www.arthron.si

New Report

Close