Najdi forum

koleno in mravljinčenje

Pred dnevi sem bila v hribih in imela težave s sestopanjem – čevlji so se od lani zmajšali, ali pa je meni zrasla noga….) Ko sem pregnala bolečine iz mišic sem šla na fitnes in mislim,da se tam nisem prenaprezala (vaj za noge sploh nisem delala). Isti dan popoldne pa me je iznenada začelo boleti desno koleno. Bolečina se seli. Sem ter tja pri hoji koleno tudi rahlo klecne in pri tem močneje zaboli. Obenem pa imam mravljince oz. čutim ščemenje v prstih in sprednjem delu podplata desne noge. Splošna zdravnica pravi, da je to išias, meni pa se zdaj, ko sem začela razmišljati o tem, vse skupaj zdi malo čudno. Potrebujem nasvet – kako naj se zdravim, ali naj sploh športam – vožnja s kolesom mi ne dela težav, koleno le sem ter tja močneje zaboli. Predvsem pa ne razumem tega mravljinčenja oz. ščemenja in se ga malo bojim. Ima kdo podobno izkušnjo in kak nasvet? Andreja

Spoštovana,

glede na opis je lahko vzrok Vaših težav tudi išijas. Priporočam Vam, da se, če se težave ne manjšajo, ponovno oglasite pri svoji zdravnici.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close