Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo koleno ali vezi?

koleno ali vezi?

Pozdravljeni!
Ravno pravšnji čas, sem odkrila ta forum, v upanju da mi pomagate, vam pišem.

Pred enim tednom sem tekala s psom (zlati prinašalec), med tekom mi je z vso brzino priletel in se zaletej v nogo, odzadaj. Niti sama ne vem točno ali mu je spodrsnilo ali me je hotel prehiteti, pa ni bilo prostora….kakorkoli že sedaj imam močne bolečine okrog kolena, ob šepanju čutim kot krč v stegnu in mečih pod kolenom.

Bila sem na slikanju pa kolenjski sklep ni poškodovan, dr. pravi da so prizadeta samo mehka tkiva. Pravi tudi, da to ne bo tako hitro dobro.

Ker pa je pred mano enodnevni izlet v tujino, katerega bi se rada udeležila, vas naprošam za odgovor: kako te bolečine umiriti do petka?

Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem!

Apolonija

Pozdravljeni, Apolonija!

Nobenega čudežnega sredstva vam ne morem priporočati, da bi bili zdravi do petka. Vse metode za lajšanje bolečin, ki jih poznam, delujejo počasneje. Mogoče bi poskusili z Akupunktno masažo po Penzlu. Čim prej pokličite Simono Sakač na telefon 041/88 21 29, pa jo vprašajte, če bi vam lahko pomagala.

LP

Dominik Golenhofen

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Morda vam bo v pomoč tudi nasvet fizioterapevtke Barbare Purkart – moderatorke na fizioterapiji. Tudi ona dela po tej metodi. Povezava na forum: .

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala, Andreja, čisto sem pozabil, da se tudi moderatorka MON ukvarja z Akupunktno masažo po Penzlu. Simono Sakač sem svetoval zato, ker z možem organizirata izobraževanje za terapevte in jih najbolj poznata, tako da bi lahko gospo usmerili k terapevtu v njeni bližini (če ni iz Ljubljane).

Lep pozdrav,

Dominik Golenhofen

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Najlepša hvala za trud in informacije obema. Hvaležna sem vama, sedaj šele vem na koga se lahko obrnem.

Na izlet sem vseeno šla,oborožena z zdravili. Bilo je prekrasno, ni nič žal. Ker sem bila v zelo pozitivni družbi in ozračju, na bolečine tudi pomislila nisem. Tako, da me za polovico manj boli, tudi danes.

Dan pred odhodom me je poklical dr. in dejal da je spec., kateri je tudi pregledal slike dejal, da ni prav nič zadovoljen z njimi, pa da ni to povezano s kolenom. Imam namreč poškodbo 4 prste pod kolenom, katera se je s slikanjem tudi “zajela, je pa od prometne (leta1969). Pravi da so vidne spremembe na kosti in podkožju, kot en tumor. Zakaj pravzaprav gre bom zvedela danes.

Karkoli me že čaka v prihodnje, mislim, da mi je naša Neli pomagala, da se to reši čimprej………..(?)

Hvaležna Apolonija

New Report

Close