Kolena – vadba
Spoštovani!
Možno je, da je elastika premočna, poskusite s šibkejšo.
Lep pozdrav!
Ponovno pozdravljeni. Se opravičujem, če ni za vas, ne vem na koga se obrniti. Takrat sem še ene 14cdni telovadila z elastiko in je bilo vse ok okrog kolen, mišicami zadnjice. Potem sem odšla na morje, kjer je bilo nad 38 vroče. Na plažo sem šla tako zjutraj, pozno popoldne ali konkretno zvečer. V mesto sem odšla po 16. uri, a je bilo še vedno kar vroče. Pred morjem cca 1 teden nisem nič telovadila. Čertri dan na morju sem imela nato 2 dni hude glavobole, v sencah občutljivo, tudi grozno v sinusih, če sem glavo malo premaknila, mi je žvenketalo. Po dveh dnevih pa, najprej se nisem mogla naprej predkloniti, ker so mi zadnje zgornje stegenski mišici blokirali z bolečino. Nato se je bolečina preselila neposredno na mišice zadnje plati. Sem težko sedela. Potila sem se nenormalno. Zadnji dan sem bila čisto slaba, potenja toliko, da sem si zamenjala vsaj 3x majčko, postelja je bila čisto mokra. Kocsem se ponoči zbudila in odßla v kopalnico, sem komajda hodila in so poklicali zdravnika, saj me je tresla še mrzlica. Moja temperatura je bila zgolj 35,5, zame prenizka. Ko sem prišla domov, se je bolečina iz zadnjice preselila v levi stegenski del v pregibu. In sedaj če sedim in ko vstanem, mi mišica zašteka in moram malo potancat, da speljem s koraki. V mirovanju ne boli. Osebni mi je dal analgetike, vendar ko mišica zašraufa, nič ne pomaga. Drugače hodim k vam, predvsem zaradi vratne hrbtenice. Pred vsemi temi bolečinami, sem se prej lahko stoje predklonila do tal, ravno tako na blazini v sede do prstov. Sedaj je to misija nemogoče. Ali bi bilo to za vas s pregledom? Ali na kiga bi se lahko obrnila? Če mi lahko kaj svetujete. S twm sem se srečala prvič in so grozne bolečine. Je prišlo morda do vnetja in zapoznele reakcije mišic pod gluteusom, tiste majhni hruškasti? Hvala za kakršnokoli usmeritev.
Spoštovani!
Lahko gre za išias, svetujem opraviti RTG in MR preiskavo ledvene hrbtenice in nato kontrola pri meni.
Lep pozdrav!