Najdi forum

Koko ponovno obuditi romantiko

Letos decembra bova z možem let skupaj. Prva tri leta je bilo idealno. Najina veza je bila nabita z romantiko. Mož je vse dal na romantiko in nič na seks. Res, občevala sva bolj na mojo željo. No potem je prišel prvi otrok, najin odnos je bil tako – tako. Vendar pa me je mož vedno razumel, če sem bila utrujena in ni silil vame. Potem je prišel drug otrok. Punčka je stara osem mesecev, fantek pa tri. Še vedno sem na porodniški, a dela imam več kot preveč, zato sem večkrat utrujena in takrat sigurno pride mož do mene z željo po ljubljenju. Pa saj vem, da ima tudi on potrebe, a moti me to, da potrebe ne pokaže z nekim uvodom, ampak je takoj grabljnje za zadnjico, prsi in nato grobo drgnjenje ob mene. Ko mu rečem, da mi to ni všeč, se začne kregati, češ da njemu ni vedno do nekega uvoda in da bi včasih tudi tako na hitro. Tudi vsak poljub se konča z drgnjenjem in grabljenjem. Počutim se kot kurba, ki daje na kredit.
Od mene zahteva pripravljeno kosili in postreženo, čisto in zlikano perilo, stanovanje urejeno in otroci urejeni.

Časa za romantiko ni! Ko hočem včasih obuditi to s seksi perilom in svečkami, pa on pravi, da je utrujen in da se mu ne da.

Sploh ne vem več, če me še ljubi.

Prosim svetuj mi kaj naj storim. Stara sva 25 in 30 let. Veliko premlada za tako življenje.

Darja

Žal vam moram napisati, da moški, ki se tako grobo in primitivno vede v spolnosti do svoje žene, kot se vaš mož, res ne čuti do nje ljubezni. Pravite, da je billo v začetko veliko romantike, verjetno zato, da vas je dobil. Sedaj pa kaže svoj pravi obraz. Ne dovolite, da se tako vede in zahtevajte od njega pjasnila. Ne verjemite, da vas ljubi, če vam tega ne kaže z dejanji.

Alenka B

jaz bi predlagala pauzo – otroke v varno varstvo in vikend paket samo za vaju – jaz bi to naredila, da vidim kaj je ostalo od romantike….

New Report

Close