kok sem vam fouš
kok vas je lepo brat…in kako ste vse srečne z malimi pikicami u trebuščku…tudi jaz si sicer močno želim enega ampak moj dragi še ni za to…pa se mi zdi prou, da počakava da bova oba pripravljena…ampak ve ste pa tako simpatična…prou v veselje mi je prečekirat kaj si pišete…vsem pa želim lepo lepo lepo nosečnost in pa zdrave korenjake….
Res je lepo obdobje teh 9 mesecev… Ko čakaš, pa ko te včasih malo skrbi, pa ko dobiš dobre izvide, pa ko vidiš svojo pikico na UZ…
Tudi tvojih 9 mesecev bo prišlo (mogoče celo večkrat)…. Do takrat lahko nabiraš predčasne novičke in informacije na našem forumu 🙂
pa, pa Sloncek
:)…sej to delam…..pol pa kdaj pa kdaj mojmu namignem kako ste srečne pa vesele pa tko…pa se še on mali nasmeji pa prav da drugo leto….pa si rečem…ahh…sej drugo leto bo pa hitr…pa vas spet berem….In ugotavljam, da vas vse to dela srečne in predvsem drugačne. Sproti se pa še kaj novega naučim…
Pozdravček
K” ” a niso luštkane no…jest si tud ful tega želim ampak bo še mal za počakat….in kr zavidam in une luštne trebuščke pa še vse nosečniške tegobe zraven in komaj čakam, da grem iz ” fouš kluba” – kokr si napisala….
In kr že od vsake poznam zgodbo pa tko…kr lep del svojega prostega časa preživim tu gor….
Ojla!
Tudi jaz se pridružujem klubu,čeprav je možnost da sem noseča – mojega je malo zaneslo,kar se redko zgodi! ( brez nobene zaščite )
Kdaj delati ( čimprej ) test če sem imela M po 27 dneh,prejšnji mesec pa po 30 dneh? ( 1 dan zadnje M 21.05. )
Help ful sem nestrpna,ker vem da je to trenutno edina možnost za pikico!
Ta mesec bo sigurno pazil da ne bi še zanosila,saj pravi da še ni pripravljen.Jaz pa si močno želim otroka že 3 leta in jočem že ko vidim na TV reklamo za plenice!!!
Imam 27 let,moj tudi,ampak zgleda da ženske prej ponorimo z otroci!
Če ima katera podobne probleme in želje naj se oglasi,saj je lažje če veš da morda nisi edina in malček pojamraš v klubu!
Težko že čakam naslednji vikend ko bo prišel trenutek resnice!
Vsem,ki si želijo postati mamice želim čimveč uspeha in čimprijetnješe delo!!
Lep pozdrav,Karolina
:)))) No … pravilno razmišljaš … oba morata biti pripravljena … Sicer pa pri nama je bilo tako, da sicer otročka sva si želela, ampak sva rekla vseeno, da bova še mal počakala … ampak da bova pazila (imela sva v mislih tiste 3 mesece brez tablet, da se telo prečisti) … pa naju je mal prehitelo in se je prijelo že prvi mesec. Pa … kaj vem … te potem nosečnost sama privede do tega, da si pripravljen … No … me ženske smo itak … moški pa začuti “tisto” mal kasneje … ;)))
Kakorkoli … držim pestke, da se bo tvoj kaj kmalu okorajžil in da bomo kmalu brali novo temo “dve črtici” :)))) ;))
Sicer pa … mislim, da bom tudi jaz prišla kmalu v klub foušnih … :))) … ko bom začela pogrešat obdobje nosečnosti … :))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))
Lp, Bgv