koga naj izberem
koga naj izberem?:)))
saj mislim da nimaš prav dosti na izbiro, kajne?:
Če bi bila pravica na svetu, ta profesor ne bi nikoli več stopil v nobeno učilnico na svetu.
Pol pa pravjo, da smo ženske kure neumne.
Tale matkar je dobesedno peljal možgane na pašo v Grčijo.
Jaz mu iskreno želim, da bi se mu izšlo !
Vsaj do naslednjega maturanca!
1. Po moje, da je provokacija (mimogrede, hodi kdo sploh spomladi na izlete??)
2. Če je slučajno res…itak nisi v položaju, da bi lahko izbirala zato je vprašanje oz. dilema odveč.
Ok, dala si se dol z njim, zdej pa pozab!!!! Če imaš kaj dostojanstva se mu ne boš pletla med nogami(dobesedno), itak te je zavrnil!!!!!!
Daj sebe v ženin položaj, pa se ti bo mogoče vse skupaj zdelo bolj grozno!
Morda se ji pa ne bo zdelo grozno.
Morda pa nima srca?
dilema???
najbolje bo da zbereš unga ta tretjega, ki ga boš enkrat proti koncu leta spoznala :))..pa glej da ne bo spet sam za par silvestrskih noči…in lep spomin….
Ej Tepka, kako si?
Enga lupčka za lep dan!
Ne da bi vedel.
Kaj točno si imela pa v mislih?
U pičku mater mi grejo te telebanaste najstnice *nekam*…sej ne rečem tut jst sm delala neumnosti, sam kar se pa nekaterim dogaja pa nevem…al nej se smejem al jokam?
Uglavnem za resnega tipa ti manjka kr nekej koleščkov u glavi tko da s tem se brezveze sploh ubadat, kar se pa matkarja tiče…si mu bla pa verjetn sam naivna smrkljica ki je nastavla češpljico…če že more it za “čuvaja maturantov” je pač izkoristil to sebi v prid in užival tut on…in če misliš da je tut on noro zaljubljen vate in da bo zarad tebe riskiral familijo…wejkap!
Ti se rajš za knjige used in se skoncentriraj na prihajajoče šolsko leto & maturo in si najd tipa svojih let oz. mentalno na tvojem nivoju. Tko ne bo noben od vaju takratke potegnu 🙂
nov šport, hobi, nove poglede na življenje, nov krog znancev, karkoli kar je drugače kot prej in te spravlja v dobro voljo……
Si mi že všeč :o)
:))) Isto kot je rekel zgoraj Spider Playboyu, bi lahko jaz tebi. Itak se pa strinjam i s tabo in s Spiderjem+Playboyem.
Ni več kaj povedat, vse je povedano, ti romanA pa… nekega dne boš mogoče razmišljala tako, kot razmišjamo zdaj mi in boš razumela, zakaj nam enostavno ne gre v glavo, da ste lahko šmrkljice res tak hudo glupe.
In najbolj od vsega mi je nerazumljivo, kak sploh lahko razmišljaš o kakšni ljubezni med vama s tem profesorjem? Človek res ne ve ali bi se smejal ali jokal.
Nov šport…ne bi rekel
Nov hobi…ne bi rekel
Novi pogledi na življenje…mogoče
Nov krog znancev ….ne bi rekel
V dobro voljo me spravlja sleherni dan.
LOL!
ja, če faše popravca lahko še zmeraj popravlja
pisno, usto, oralno, analno
vidiš kako se eskalirajo pogoji?:)
sam če bo tkole bluzila pa bedarije premišljevala, bo mela šupak čist zjeban.
stupid bitchez get their ass-es fucked, and everything else.
too bad that there are no smart bitchez:)
bad for you, good for me :]
c ya
Forum je zaprt za komentiranje.