Najdi forum

kofeinske tablete

Ja ja Robo, ti kr govor :)))) Prosim, ne resno mislim, to ni hec. Govorim iz lastnih izkušenj, ko sem probala in to sam zato, ker me je blazno zanimala vsa ta panika okol efedrina, kok je nevaren, pa sem hotla sprobat, sploh je blo pa fajn to, ko sem rekla kolegu, če mi zrihta in je reku, da puncam že ne bo rihtal teh stvari, sploh pa ne men in da ne rabim. sej res nisem, ampak firbec je firbec (jaaaooo kaki idiot sem bla, ne moreš verjet).

Pol sem se pa še zafrkavala, pa moj bivši tip se je ful sekiru, ker je isto bral o tem, in je predvidevu, da bom kr umrla. sem ga pa hotla odvadit kadit, sem rekla če on neha, jaz ne bom probala tega. No in ni, pa sem probala, pa še pred njim sem spila fula kave gor. In je manjkal čist mal, da bi me zadela kap, kljub nizkemu pritisku itd. itak, da sem si misla da nič ne bo, ker sem misla, da lahk kap sam enga debelega zamaščenega, ko nil ne dela zadane. pa živčna sem bla tok, hotla sem enga pretepst, ker te stvari pri men povzročajo agresijo, na trenutke sem bla pa tok vesela, da so si pa tud misli, če sem nora. Da ne rečem o mojih nočnih treningih, pa da nisem mogla bit sekunde pri mir.

Mogoče, da na tebe ni delovalo tako, na mene pa je in če je na mene, lahk na kergakol drugega. tako, da je sedaj moja glavna naloga širjenje zdravega načina življenja, ne pa na tak način.

Včasih mi res zaseka, jst res ne vem no…

Seveda se strinjam da na nekaterih osebkih res EC deluje slabo za njihovo zdravje, zato pred in med jemanjem EC obvezno merite krvni tlak in ce je ze pred jemanjem povisan ne jemlite EC, ker se vam lahko res kaj zgodi…

Preventiva je potrebna…

http://www.hardcore-forum.tk

No vidiš 🙂 Sej veš. Resnica je v nas samih, sam poiskat jo je treba, je rekel Aristotel. (nekak tako)

Tudi jaz ti priporočam spanje. Ko ga zmanjka, je ni kave, da te zbudi.

Nekateri pijejo namesto kave čaj, ki prav tako vsebuje kofein oz. tein. Pa Coca Cola menda tudi.

Kofein v tabletah, kot je rekel robo – ilegalno.

Probaj ga dobit na črnem trgu s športnim dopingom.

Kar se EC tiče pa kakor komu. Če maš 40kg maščobe preveč, pa zanič srce pol se ga raj izogibej 🙂

Tole bi utegnilo biti uporabno, škoda da tukaj ne piše koliko mg vsebuje posamezna tabletka.
Oboje izdeluje Lek.

COFFALGIN® E – acidum acetylsalicylicum / paracetamolum / coffeinum
FENALGIN® – acidum acetylsalicylicum / paracetamolum / coffeinum

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Paracetamol, acetilsalicilna kislina… to je kvečjemu painkiller in antipiretik.

Songbird

Veterinarjem je dostopen čisti kofein v prahu (za raztopit) in ampulah (za spiti). Ne vem sicer, če je to pamentno uživat, vendar ti ga lahko priskrbim (če misliš, da bi bilo življenje potem lažje in lepše) preko fanta…
No, če misliš resno, mi pusti mail.

Gosty, vem kaj so paracetamol, ibuprofen, acetil salicilna.., ampak dejstvo je, da zgoraj omenjena izdelka vsebujeta po vrhu še kofein…

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

he he he

Kava tudi vsebuje kofein… zakaj ne bi poskusili s kavo… ?

Zdravila se gledano cenovno/vpliv na zdravje ne splaca jesti brez bolezni…

Kot da bi jedel Daleron cold3(ki vsebujejo mislim da 25mg efedrina) da bi dobil efedrin…

http://www.hardcore-forum.tk

Že, že, samo ne moreš jemat tega zato, da bi kofein dobil :)) pa verjetno je tud v minimalni količini.

Alo sej obstajajo kr jih ma moj brat.

Medicinci se pred izpiti vsi filamo z koefinskimi tableti… Tako da če kakšnega poznaš, ga vprašanj katere je. Sama jih naročam po internetu iz tujine. Meni pomagajo in 10 dni pred izpitom se lahko učim s tremi urami spanca na dan. Potem pa jem še neke druge za koncentracijo, ki jih pa naročamo iz Nizozemske. Super. Zares pomagajo. Red bulli in kave so pa itak samo še dodaten pripomoček 😉 haha. Ajde go for it, ampak res samo v primeru, da se imaš ogromno za učit in da drugače ne gre. Pa pazi- zasvojenost je dokaj pogost pojav 😉 Aja pa ni nikakeršen placebo učinek, ampak so te tablete dokaj močne, z veliko koncentracijo kofeina in so super. lp

Pravis da jih narocas iz tujine.. Pa ni problemov s carino? Sem mislil da vse taksne pakete iz tujine odprejo. Meni so z Amazona vsakic odprli skatlo in preslatali knjige.

efe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close