Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Kofein za razvoj otrokovih pljuc

Kofein za razvoj otrokovih pljuc

Spostovani!

Zanima me naslednje: puncka je bila rojena v 34.tednu, ugotovili so, da prihaja do desaturacij v spanju, katerih je povprecno trajanje 13sek (najnizja desaturacija je znasala 79%). Povprecna ji znasa 97%, bazalna pa 98%. 2,1% posnetka je pod 90%.

Vem, da niste pediater, pa vseeno sem prepricana, da nekaj veste o tem, tu mi ravno ne povedo veliko o tem, le to, da se prevec obremenjujem, saj naj bi to bilo za njeno starost normalno.

Dobili smo kofein, ki ga bo prejemala en mesec, nato sledi kontrola. Mene samo zanima, kako kofein tu pomaga in ali spalna apneja dejansko izzveni v vecini primerov do 40.tedna starosti otroka?

Hvala za obrazlozitev in lp!

Objava čaka odobritev
mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close