Najdi forum

ko vse veš, pa nič ne veš

Vse vem o najini zvezi. Kakšna je, kakšna bi morala biti, zakaj ni takšna,… vse. Vem. da bi ga morala pustiti. Zaradi njegovih laži, droge, alkohola, lenobe. Vem, da bi bilo to edino prav. Pa še vedno upam, da se bo spremenil.
Kaj naj????
Ja, prebrala sem že vse knjige, v njih se najdem, zato pravim, da vem, kaj narediti. Ampak NE MOREM. Rabim konkretno brco v rit, dobesedno bi potrebovala nekoga, ki bi bil ves čas z mano in bi mi govoril, kaj naj delam.

In še vedno upam, da se bo spremenil.

Zveza nikoli ni “tisto, kar bi morala biti”. Vedno samo je. ce ti ni vsec, odidi. ce sama ne bos spremenila stvari in sama sebi dala brce v rit, tega ne bo storil nihce drug. En korak je, da si pisala sem, kar je ze veliko. Naslednji pa je, da to storis.
Le pogum!!
(boink!)

Pa še od mene: BOINK!!!
lp

Živjo!

Poišči skupino ali terapevtsko skupnost. Tam boš dobila podporo za dejanja, ki jih moraš storiti. Odvisnik ni samo tvoj moški, ampak si odvisnica tudi ti. Odvisna si od odnosa, ki ti daje veliko bolečine.

Lp

Se strinjam…………Kot on potrebuje svojo dozo, potrebujes tudi ti svoj fiks.zato ne gre…………..predlagam ti, da si poiščeš podporno skupino……………

Vse dobro!

p.s.Včasih morajo nekateri(večina) pasti prav na dno, da se poberejo(kaj spremenijo)…

Jst ti pa pošiljam klof…:)

In še z mrzlo vodo te polijem!!!

Deluje???

Zapomni si tole in SI ponavljaj vsak dan 100 x, mogoče ti bo kaj ostalo vglavi…

Kot prvo: NIKOLI SE NE BO SPREMEMNIL

Kot drugo: NIMA ME RAD

Draga Katkan,

sta še vedno skupaj – po vseh brcah in nasvetih, ki ste jih že dobili na forumu?

Raziskujte, kaj je tisto, kar vam preprečuje (vas ovira), da bi ga pustili (je to navada, da ste skupaj, strah pred samoto, vaša predstava, da se bo spremenil …). Očitno so za vas pozitivne stvari, ki vam jih daje ta odnos, večje od negativnih, če še vedno vztrajate v njem. Razmislite, kaj vam odnos pozitivnega prinaša in kaj negativnega, skušajte si tudi predstavljati, kakšen bo odnos čez 5 let, 10 let … in se vprašajte, ali si to res želite. Ali res želite tako živeti?

Nehajte se ukvarjati z upanjem, da se bo on spremenil, temveč začnite spreminjati sebe. V sebi morate prebuditi notranjo moč, odločnost, voljo, pogum, da boste naredili tiste korake, za katere veste, da so pravi. Če ne boste zmogli sami, vas jeseni vabim v Šolo čustvene inteligence!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close