Najdi forum

ko vasi starši spoznajo vašo ljubezen:)

Hay Hay!

No k se mi zdi ta tema zelo zanimiva jo odpiram:)Zanima me, kako so vaši starši sprejeli vašega tipa/zensko, ko ste jim ga/jo predstavili?!Pa naj bo to srednješolska ljubezen ali študentska:))

Lp

Mami je bla vsa vesela, da me končno kdo mara, oči pa ga je sumljivo gledal še celo leto zatem, ker za edino hčerko ni nihče dovolj dober:))))))
M

Ko sem pred 10 leti domov pripeljala fanta-sedanjega moža je izgledalo takole-oče je tipa poznal že veliko prej kot jaz,saj sta službeno sodelovala,jaz pa za to nisem vedela.Srečanje je bilo zelo zanimivo,saj sta ves čas onadva razpravljala kaj vse se dogaja po firmah……V glavnem vse se je izteklo o.k.

Spoznali so ga kot mojega prijatelja, tako da potem ko je dubu “naziv” fant so bli edin še mal bl veseli :)))

Moji so ga sprejeli zelo lepo, čeprav so o njem slišali veliko slabega. Ampak ker sem bila jaz mlada in zaljubljena do ušes, so bili toliko pametni, da mi ga niso branili, kajti če otroku braniš, je enako, kakor da bi ga naravnost pehal v tisto smer.

Zdaj sva še vedno srečna, kakor tudi moji starši, ki pravijo, da so veseli, da so mu dali priložnost.

moj prejsni fant je bil prej nekaj let moj prijatelj.. zato so ga lepo sprejeli
trenutno se ze kaksne 3 tedne dobivam z enim res super fantom, vendar pa moji starsi se vedno niso pozabili tiste 3letne zveze s prejsnim fantom in zato ga se ne upam pripeljat domov. ( ja, jaz sem avtorica posta..koncana prva velika zveza:) vendar pa počasi bo treba tudi to ‘skos dat’ in izrečt tisti neumni stavek: mami ati to je xxx, xxx to sta mami in ati:) bom se sporočila kako se je izslo, mogoče bo to ravno danes:)

New Report

Close