Najdi forum

Ko vara mlada slovenska mamica

Kaj mislite o mamici stara je 27let, dva mala otroka, fantek in puncka, zivi z ocetom njenih otrok pri njemu z njegovo druzino, on skrbi za druzino, kot bi si vsaka zenska zelela, je delaven in vzgleden moski,da ji vse, oblaci se v firme tako kot ona ueli, npr v th, v bistvu kupi oblacila on za celo druzino, da so obleceni kot zeli ona,ona pa ga vara z sodelavcem in se z njim v sluzbi dobiva, videli so ju tudi ko sta sexala v nocni. Ona pa se dela lepo in na videz kaze kako so srecni doma, kako so lepa druzina, na fb daje slike kako so skupaj, npr spekla mu je torto za roj. Dan s srcki. Npr, za hrbtom pa mu pocne te stvari..v sluzbi pa nam razlaga kako lepo se imajo doma Kaj mislite,kaj je z njo narobe, mu to povedati?
Nas ki delamo z njo, vse to moti in ze dlje casa razmisljamo, da bi mu to nekako povedali, niti nevemo kako, kaksna ideja?
Najhuje je to, ker tega niti ne skriva z sodelavcem, se mu nastavlja, zanj se ureja, kar se prej ni ko se to ni dogajalo, ko je v nocni, hodi za njim, nonstop si piseta, ce npr. Nista na isti izmeni
Kaj bi bilo najbolje? Ni prav, da to dela svoji druzini? Je sploh prav kaj storiti, ali bolje vse pustiti na miru?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Kar človek ne ve, ga ne boli. Moje mnenje je, da pusti zadevo pri miru.
lp

No – to, da je mlada mamica v lepih cotah nobenega ne briga. Če varaš, varaš in je vseeno, če nimaš terminalno bolnega partnerja s tedni roka trajanja. Pa še takrat lahko počakaš.

Kar se povedati tiče pa ne vem – če nisi bližnja odsvetujem, ker, da ti en neznanec kar pove je … Čudno. Poleg tega ali res hočeš biti tarča takšne ženske.
Malo premisli. Tisti, ki vara (nasploh), nima pretirane empatije in/ali samokontrole. Raje pojdi do šefa. Šef bo varnejša izbira.

Še ena izmed “bork za ženske pravice”. 😉
Žal mi je njenega moža in njenih otrok…

Podobno razmišljam tudi jaz. Slučajno sem na netu naletela na profil osebe, ki jo poznam in sem 100% zihr, da je to ona za tem profilom. Poznam telefonsko njenega moža in njegov mail, tolk sem jezna, da bi vse skupaj napisala možu. Sem si tud slikala profil, da mi bo verjel. Kaj mislite, bi to bilo uredu ali naj vse skupaj pustim? Jezna sem zato, ker sem ji mnogo let zaupala.

Pa zakaj bi se vtikala v to zgodbo, ker niti ne poznaš vseh aspektov. Pa tudi če bi jih? So what? To ni tvoje življenje.

Če pa te res tako skrbi za nesrečno/srečo drugih, pomagaj kakemu brezdomcu, pojdi pomagat ostarelim in osamljenim na domu, veliko je načinov. A bojim se da gre pri tebi zgolj za nevoščljivost, ker se ima ta sodelovka tako super. Ima moža in še sodelavca, ki je tudi tebi všeč. Verjemi, bo še sama plačala za svoje napake.

Zase se brigaj baba trapasta!
Saj če bi pa sosed tepel ženo,…. Če bi drug sosed stradal psa bi pa tist gobec skp držala!

ne more k šefu ker ta sodelavc je po vsej verjetnosti ta jebač

Ne delajte to, kar ne želite da drugi počno vam. Če vi ne želite, da nekdo opazuje kaj počnete, s kom počnete, zakaj počnete, tudi vi tega ne počnite drugim. Če gospod ne želi dojet, da je nekaj v zvezi narobe (verjetno ve), potem nič ne bo pomagalo, razen če imate slike seksa. Nekateri so radi žrtve, se prepričujejo da je zveza top, samo zato da ne bi ostali sami. Tako da to ni vaš problem. Vi se lahko samo odmaknete, in gledate da vas ne porinejo v to zmešnjavo, to je pa to. Resnica slej ko prej pride na plan.

Tudi sama sem bla mlada mamica, ki sem skoraj podobno naredila in že sem skoraj začela varati mojega, ko me je šef klical v pisarno kaj se dogaja med mano in njim, jaz ga pogledam in vprašam zakaj? Odgovor ne delaj tega svojemu otroku in njegovemu očetu, in sem direkt vedla da nekomu gre v nos ker pač samo sodelavca ne smeta biti prijatelja v službi. Ko smo meli zaključek drugega ni videl kot mene tam in sem ga lepo prosila, če me lahko pusti na miru ker ne želim imeti z njim karkoli! Sedaj sma se vedno na enaki firmi in se samo pozdravim, čeprav vem da mu nikoli nisem bila naklonjena ali da bi spala z njim! In trajalo je leto da se je sprijaznil ampak nama ni žal da sma samo sodelavca

Ko daš sam enkrat skoz varanje, šele razumeš, da je prav, da ti povedo. Pravico imaš do resnice, ne pa manipulacije človeka,kateremu misliš, da lahko zaupaš. To se ne sme počet, tega ne smemo podpirat in rečt, da nas ne briga. Ne boste vi tisti, ki boste uničili njuno zvezo, ampak jo je ona, s trenutkom, ko se je odločila, da bo varala in to tudi storila. Vsak si zasluži resnico, življenje je samo eno in to kar ljudje danes na veliko počnete niso heci. Poti nazaj ni.

Niti pod razno se vtikat v take zadeve. To je njihova veza in njihovo življenje. Če nisi ravno dolgoletni najboljši prijatelj ali družina se drži stran od te zgodbe. Ne rabiš novih sovražnikov. To se lahko grdo zaplete za vse vpletene. Pač delaj se tudi ti, da ni nič in živi svoje življenje dalje.

Tako je! Nehajte se ukvarjat s tujimi življenji, s svojim imate še preveč dela, sicer ne bi viseli na internetu. Naj sexa, če se tako bolje počuti. Tudi moja morda sexa s kom drugim, pa me ne moti, ima pravico do tega. Dokler je vse varno in dokler sta oba za. Tudi sam nisem 100% zvest. Valda ne bom vsak dan jedel dunajca. Dajte folk no, ne bit tako zafrustiran.

Enostavno povej. Ce te to moti in si zelis da se to neha, povej. Tudi ce pravijo da se ne vtikaj, bi jaz na tvojem mestu povedala. Ne more se obnasat ko da ni nič. Naj razčisti z možem, potem pa naj dela kar si želi. Na dveh stolih pa nobeden nima pravice sedeti, ne moški ne ženska. Naj najprej razcisti z nekom pol pa nadaljuje kot želi v življenju. Js bi na tvojem mestu povedala

Raje se ne vmešavat, da ne boste na koncu vi obdolženi za razdor familije ali kaj takega.
Vem da je misel mikavna, ampak mislite pri tem tudi na posledice za vas.

Ne bodi ljubosumna! Namesto da se obremenjuješ s to sodelavko, se pojdi raje uredit za sodelavca, zgleda, da je tebi tudi všeč. In nehaj se vtikati v druge ljudi

Pozdrav Težko se je vtikati v življenje drugega in njegovo življenje. Seveda če to ne gre za trpinčenje ali nasilje. Jas kod moški bi sprejel vsako opozorilo prevare pa tudi če je to nekdo ki ga ne poznam. Vsaka informacija bi mi dala misliti o prevari. Bi pa vse skupaj dobro preveril preden bi karkoli povzel. Torej če imaš vsaj nekakšen dokaz lahko opozoriš partnerja. Potem je na njemu ali bo preveril resnico ali ne. Ti si storila dovolj.

bedno razmišljanje… kdo pa ste vi, da morate vi deliti pravico….
Da ne govorim o tem, da bi zaradi tega, ker naj bi jo nekdo videl seksati, vi kar razdrli družino. Če so oni srečni doma, zakaj jim morate to uničiti? A če se razideta, tožarita na sodišču, si delita otroke en teden k enemu, drug teden k drugemu, se vam bo res zdelo, da ste naredili prav?

razčiztila med sabo in je to rezultat, da se on s tem strinja? Kaj se imaš za mešat…

Ful je vedno zanimivo brati, kako neki xyz ljudje kar veste, kakšen je njun zakon doma, za 4imi stenami. Veš, na zunaj in po FB je lahko marsikateri zakon videti kot sama harmonija in sreča, a kaj se dogaja v ozadju, ve samo tisti par. Tako tudi vi v tej zgodbi ne veste prav ničesar. Lahko ima tudi on drugo žensko ali več njih in mu ona samo tako vrača, da ga vara s sodelavcem. Lahko imata tudi dogovorjen odprt zakon, kjer si dajeta duška po mili volji z drugimi. Lahko …..

Ljudje ste res vedno tako pametni za druge in se tako zelo želite ukvarjati in posegati v njihova življenja. Kaj, če bi se vsak v svoje domače odnose zazrl in se z izboljšavo le teh ukvarjal, ne pa z življenji drugih ljudi. Bi šlo?

New Report

Close