ko ti nekdo reče da te ne ljubi
S tipom (oba sva gaya) sva bila v dokaj intenzivni vezi(7 mesecev),ki je dobro dobro funkcionirala kot že dolgo ne. Z njim sem res doživljal življenje polno sonca.
On je bil sedaj 14 dni na smučanju v tujini in ko je prišel domov, me je poklical in rekel, da je ugotovil, da ni zaljubljen vame, da pač ni to kar on pričakuje. Še pred 14 dnevi sva načrtovala skupen dopust poleti…in sedaj šok.
Še vedno ga imam rad, mogoče je to narobe. Sploh ne vem kaj naj naredim, ali naj se borim naprej ali naj se poslovim in obrišem solze . Čisto sem obupan. Pa ne mislit da sva midva kaka najstnika, sva moška v zrelih letih (40 in 48 let).
Teh razočaranj se človek naveliča in vedno je spet na začetku.
Za vsako vašo besedo sem vam hvaležen.
Pozdravljeni!
Če je vaš partner v zrelih letih še ne pomeni, da funkcionira starosti primerno, kar tudi dokazuje. V kolikor je v štirinajstih dneh ugotovil, da pa vajina veza ni to kar pričakuje potem vse kaže na njegovo nesigurnost in labilnost. Čeravno so po navadi težave obojestranske, torej tudi z vaše strani. Morda ste mu hote ali nehote dajali vedeti, da tudi vas veza ne izpolnjuje. Ne vem, ker o tem ne govorite.
Skušajte pri sebi ugotoviti, kaj si želite in pojdite v tej smeri!
LP
Petra, ŠENT
Jao… prov ne morem verjeti ko takole prebiram ljubezenske izjave in se mi vedno znova pojavlja vprašanje: kaj je ljubezen??? a ta pojem sploh obstaja še danes???
Pač če noče biti s teboj jaz ne bi rinila vanj… kaj boš tekel za eno osebo ki noče biti s teboj… če je pa nesiguren in neodločen bo prej ko slej spoznal koliko mu pomeniš in sam začel laziti za teboj… Tisti trenutek pa ga sprejmi če še kaj “čutiš” do njega drugače pa ‘život ide dalje’, jutri je nov dan 🙂 Samo glavo gor… za take stvari so vedno potrebna dva… če eden noče se sistem podre … tako pač jeee!
PS.: to je moje mnenje… sej veš kako pravjo sto ljudi sto čudi 🙂
lp
Forum je zaprt za komentiranje.