Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ko te vezan moški vabi na seks

Ko te vezan moški vabi na seks

jst sicer ne vem, s kakšnimi moškimi imate vidve izkušnje (mislim si pa lahko po napisanem) ampak eni pravijo tudi; da je prava tista, ki je v kuhni kuharca, v službi šefica, med ljudmi gospa, v postelji pa …. uhahaha! :))) ampak to so takšni, hrbteničarji. 🙂

sicer pa … vsak iz izkušenj. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica. jaz imam izkušnje s samimi fejst dedci. :))) nise mpa fjakarski kojn in ne morem gledat samo naravnost. in o tistem, kar vidim levo desno, razmišljam zdaj.

me veseli zate in za tvoje izkušnje… pa tudi za to, da ne nosiš plašnic. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:)))) me pa včasih vrat boli. :))))

kakšna dobra masaža, pa se tud ta problem reši. :)))

:))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close