Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ko te vezan moški vabi na seks

Ko te vezan moški vabi na seks

:-)))))))))))))))))))))) jojojooj, kam se ti vse ne spustiš :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ko moj mali :-))))))))))))))))))))))))))))))))) jaz mu rečem, da ne sme več čokolade, on pa mi vrne, da sploh ne sme več nobene hrane :-))))))))))))))))))))

pa alkoholika ne ozdraviš tak, da mu vzameš alkohol, ampak da mu prevetriš glavo.

tistega, ki vara ne boš pozdravila s tem, da mu ženske ne bodo več dale, ampak na tak način, da mu prevetriš glavo. samo ti kot 3 oseba nisi prava za prevetritev.

zdej pa ne vem, ali me ne razumeš ali pa me nočeš niti poslušati. če nekoga vara mož/žena je kriv mož/žena in ne ljubica/ljubček. kaj tu ne razumeš?

in nikar obračati mojih besed. to je povsem prenizko zate.[/quote]

aha, to je tvoje mnenje. moje pa je, da sta kriva DVA, ker se mož sigurno ne kurba z ovco al pa kuro al pa kozo al pa kravo, ampak z dugo žensko – drugo mislečo opico. in to je MOJE mnenje. če bi vse ženske rekle NE, ne boš varal svoje z mano, bi pa šli moški natepavat … koga? zajce, koze? :))))) kapiš??

katarina a nate vpliva http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/ da vse seciraš 🙂

katarina … ti imaš moške za totalno nesposobna bitja. celo nesposobna odločanja ali bojo seksali ali ne. torej moški ne seksa samo če ženska reče ne! a ti misliš, da moški ne zna rečt ne?

jaz verjamem v moške. in mislim, da se ne morem odločati namesto njih. niti si ne bi želela nekoga, namesto katerega bi se morale odločati vse ženske, ki bi jih povohal, ali bo seksal ali ne. pravzaprav, si sploh ne predstavljam, da bi mogla pozivati ‘vse ženske združimo se, da bo imel moj svojega samo v hlačah’.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne, seveda ne, ševse živali, s katerimi se moški pečajo ,bi morala spravit na varno, pa bi še našel kaj, kamor bi ga vtaknil. :)))

govorim o moških, ki se kurbajo in da se lahko kurbajo so krive ženske, ki jim dajo. bo šlo?

huh … dokler bojo ženske mislile, da so vedno krive ženske, če se moški skurbajo … bo še vedno tako! sama sebi pljuvaš v skledo! torej tvoja ideja odpade, da moramo ženske skupaj stopit(vlečenje nitk, ki meni niti najmanj ne diši)! to se izključuje, ker je itak vsa krivda na ženski in nič na moškem.

ti si gotovo živela v zelo partriarhalnem svetu … in ne samo v otroštvu. za vse zlo na svetu je kriva ženska!! tudi če se moški kurba. pajade!

sicer je pa prav, da imamo različna mnenja. ti praviš, da bi ljubico zlasala, spraskala in kaj vem še. jaz se ne bi ukvarjala z ljubico. kar bi imela rešit bi rešila z gospodom in ne bi ne jokala, ne lasala… to je stanje obupa in nemoči. seveda, samo moje skromno mnenje. jaz ne rabim ne cepetat, ne vreščat za pozornost.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🙂 ne, jaz trdim, da sta kriva DVA, ki si se kurba in tisti, ki da noge narazen. bo šlo? sem pa sicer živela v matriarhalnem svetu, ker je bila mama kapo di banda našega doma. če ti to kaj pomaga pri psihoanalizi mojega mnenja. :)))))

mi na misel ne pride kakšna psihoanaliza? tudi takšna instant ne. :)))

se pa večkrat spomnim babice, ki mi je rekla; kakšnega si boš našla, takšnega boš imela. in vedno so mi bili všeč moški, ki sami vejo, kdaj dajo hlače dol in to ni odvisno od drugih žensk, temveč od njih samih. bo šlo? :))) (da te malo kopiram) :)))

osebno se mi zdi, da preveč posplošuješ.

Katarina, mar nisi ti kar dolgo nazaj pisala o tvojem drugačnem pogledu na odnose med moškimi in ženskami? Ker sem takrat pomislila, da se ne bi slučajno ti spravila na mojega dedca! Grem iskat, kje maš to napisano, da se boš spomnila.

glede na to, da jaz osebno iz varanja ne delam pompa (vztrajam pri tem, da nisem partnerja kupila in si ga nimam pravice lastit) in da mi je vseeno al kod vara ali ne oz. nimam “bližnje” izkušnje z varanjem (le zakaj ne??) bi bilo na mestu vprašanje zakaj sploh razmišljam o tem. :)))) no ja, iz izkušenj svoje primarne družine lahko povzamem, da so ženske kure, ki dopuščajo moškemu vse, samo da ga imajo. :))) res bi morala bit moški.

eto, si prehitela moj zadnji komentar. :)))))

Našla! Matr sem hitra!
Priznam, žene mojih bivših res niso nikoli imele kakšne pomembne vloge pri teh stvareh, sploh ker so tiste, o katerih govorim vedele, da sem prej hodila z njihovimi zdaj tipi, partnerji, možmi, niti mi nobena nikoli ni nič rekla. To, da so se poročili z njimi je bilo zame pač samoumevno, saj sem jaz volk smotar, ki se, sem prepričana, nikoli ne bom ustalila za dokončno. In tudi če bi mi katera siknila (in enkrat ena je, ne meni, pač pa skupni prijateljici), bi jo samo vprašala čigavo je bilo prej, moje ali njeno? 🙂 Kjer ni foušije je za vse dovolj in pri meni foušije ni, torej …

Eh, jaz sem že zdavnaj ugotovila zakaj so moški. In zato jih je treba imet (in obratno, seveda). In res ne vem zakaj se žene obnašajo kot lastnice svojih mož, ko pa imajo vendar samo delno lastništvo nad ketno, s katero jih držijo pri sebi. 🙂 Se dobiš, pofukaš in zdravo. Lupčka za adijo in se vidimo ob priliki. No hard fellings. Nič ni bilo obrabljeno, za nikogar ni nič manj, mal smo potelovadli in je šel dan mimo. Najbolj … najbolj všeč pri takih seksih pa mi je (je bilo, ker tega zdaj ne počnem, pa ne rečem, da ne bom nikoli več) obujanje spominov.
Prižgeš cigaret, se napol vsedeš na posteljo, s hrbtom se nasloniš na zid in … Se spomniš, ko sva se spoznala? Pa ko si me čakal na koncu ulice in ko sem si strgala hlače v tvojem avtu? Je tvoj oče še tako zoprn kot je bil takrat? Fajn je blo takrat … Ko spomini dobijo zalet in se spomniš stvari, ki si jih že zdavnaj pozabil oz. skril na dno skrinje spominov. In tako pride pogovor na tukaj in zdaj in … Joj, kolk je ura, moram domov, žena me čaka. Lupčka in Se vidiva … Ej, hvala za seks. Še kdaj. jasno, ljubica. Jaz itak rabim samo to in pa obujanje spominov, da ne pozabim kaj vse sem preživela.

Resno, jaz imam očitno preveč moških hormonov ali pa sem moški ujet v ženskem telesu (mojih pouličnim psihiatrom bo ljubše, če rečem, da sem motena in nestabilna). Partnerske zveze, ljubavne romance, telesno privlačnost … vse to si razlagam po svoje. Za vse je dovolj, če ni foušije in požrešnosti. In tisto, kar je bilo najprej moje, vedno ostane na nek poseben način moje.
Blizu mene živi ženska, ki vsakič ko me vidi točno ve, da bom takoj, ko se bo pokazala priložnost, skočila na njenega moža. Ne dobesedno, to pomeni le, da bom takoj, ko bom dobila priložnost, zagrabila tisto, kar je “od vedno” moje. Ko ga ona še povohala ni, sva se midva že palila. In paliva se več kot 20 let. Pa ga ne lovim in ne hodim tja kamor hodita onadva. Vem pa, da se on še vedno pali in to mi je čisto dovolj. Pa … zakaj ne? Na drugo življenje ne kaže računat, v Domu upokojencev tudi ne bova več norela od strasti, živi se samo enkrat. In da bi v menu morale in spodobnosti vrgla stran željo in živalsko strast? Samo norc in moralc bi to naredla, not me.

Razlaga, plis!

Nekoč je bil tvoj, ampak danes je poročen! Torej?? Tace proč!

naslov tega posta pa je?

ja, ta zadnji … že od svojega 11 leta sem mal zaljubljena vanj. :))) on pa se je poročil z mojo sošolko, ki je vedno govorila, da on ni nič posebnega. in ko smo se zadnjič srečali je sopihala kot podivjan bik (ma to je bilo kakih 6 let nazaj) :)))) ne morem napisat vseh detajlov te zgodbe, ampak si en drugega zaslužita. definitivno. sam jaz ne vem kako on zgleda zdaj, pa ne vem, če bi ga še imela. :))

in tale stavek /Kjer ni foušije je za vse dovolj in pri meni foušije ni, torej … / je svetoven. in resničen. iz ljubezni in partnerskih zvez smo naredili celo znanost in vse zjeba***. ne pozabi pa, da sem pisala o svojih bivših, ne o moških na splošno. to je druga niansa.

zanimivo … kura je lahko capo di banda??? tega pa res nisem vedela.

ja, če ima za moža pijanca, kockarja in kurbirja. :))) no sej, hvala mami za tisto malo zdrave pameti, ki jo je imela.

in!? kaj je konec teh črev 🙂 hočemo šeeeeeeeeee

nič ne štekam ampak je sigurno cool :)))))

zdaj vam bom pa jaz neki razložila ženske,vem da ne želite tega slišat,ampak vseeno-mož nikoli ne bo z ženo izživel vseh perverzij,ker v ženi vidi mamo-beri svetnico in mu jo je škoda(žena v njegovih očeh postane mama tisti moment,ko bolj vleče za kuhovnco kot njega za lulčka-seveda pa marsikatera razočarana žena-beri kuharca vse to izživi z sosedom,ta nima zadržkov,ker mu ni žena in tako se krog vrti..saj neveš a je slabš bit lubica al žena v prvem primeru ti zadovljuješ tuje može v drugem primeru pa tvoj mož zadovoljuje tuje ženske-najbolj je dobit enga starga okol 90 z dobrim penzjonom pa slabim tičem..

😉 monica, vem. sem bla dost dolg v vezi, da vem, da niti pod razno ne moreš vseh perverzij izživet s svojim partnerjem. se nekako … ne spodobi. :)))
kaj je rekel al capone: žena mu ga ne bo fafala, ker s tistimi usti poljublja njegove otroke. mu ga bo pa ljubica. 🙂 to je to, jasno.

koliko je tudi žensk, ki po porodih postanejo svetnice – zdej sem pa mama, zdej pa ne bom več v avtu, pa na haubi, pa v kuhinji na mizi, pa ne bom pri svetlobi, v rit tudi ne, skratka zdej bova samo še misijonarsko – malo pretiravam, ampak ne preveč.
pa koliko je moških, ki svojo ženo “šparajo” (beri ne počnejo z njo določenih stvari) ker pač sami presodijo, da se to en spodobi delat v zakonski spalnici, pol pa se fukajo okol in počnejo toisto brez problemov drugi, tudi mami, sam ne njegovim otrokom.

ampak o tem nihče nič ne ve … sam midve, očitno. :))))

New Report

Close