Ko te vezan moški vabi na seks
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
zdaj pa še resno. :-). po eni strani pričakuješ spoštovanje za sebe, po drugi strani pa vse ljubezni (ker vsi pač ne varajo samo zaradi k…) razvrednotiš do meje golega nagona.
Ne govorim o vse primerih na levi ali desni strani. Govorim pa, da vse mečeš v isti koš.
Jaz zase vem, da nisem narejena za vlogo 3.osebe. Vem tudi, da bi prevaro zelooooo težko oprostila, če bi sploh lahko. Ampak nismo pa vsi isti. Hvala Bogu.
seks lahko zminimaliziraš na stopnjo nagona po razmnoževanju in je to pač samo oplojevanje kot pri ostalih živalih.
z nikomer ne reš seksat zato, ker moraš (pustimo ob strani posiljevanje in prisilen seks v parnterski zvezi), vedno je prisotna fizična privlačnost. kaj pa to je drugega kot nagon, čisto fizično poželenje po parjenju. samo mi, mi misleče opice, smo to povzdignili na raven znanosti. :))) in si zakomplicirali življenje do nezavesti.
se klanjam svingerjem … :))))))
hahahahahahahahahahahahahaha
jaz ne gledam na to tak no.
če mi kaj ne paše, se obrnem in grem stran. zakaj misliš, da niso vse ženske že dobile nespodobnega povabila? pa saj sem ga jaz tudi. pa sem pač rekla ne in je bilo to vse. se nisem več ukvarjala z tem. če pa bi bila jaz žena, bi pa reagirala drugače. jasno. ampak nisem. zakaj bi morala torej jaz izgubljat energijo za nekaj, kar sploh ni moja domena? en dedc je že ugotovil na tem forumu, da imam jaz tolk svojih problemov, da se ven ne vidim. zakaj bi si še torej probleme drugih za svoje delala…
a je bil ta http://www.txc.net.au/~mapie/motumb1.jpg
ma eč bi bilo to eno povabilo na 10 let kajn problem, preživim tudi jaz in sploh ne bi na to pomislila. ampak dejansko ni tako, teh vabil je preveč in razmišljanje v stilu “vsako bom vprašal, če bo dala bo ne ne ne bo, grem dalje” ali “jebiga, se m vezan, ampak bi rad še malo okrog, sej to ni nič takega” dejansko privede do posledic, s katerimi se potem ukvarjamo tukaj. ko ženi prekipi in gre, ker se dec goni okoli, da pa se lahko goni, pa so krive druge ženske. pa kaj se ne vidi ta krog za vzorec? zakaj ženske ne držimo skupaj? pa sej smo tolk omejene, očitno, da sploh ne vidimo, da ne znamo držat skupaj, ker raje damo noge narazen. ja mater vola no … pa a to res nihče ne vidi ….
pol sem pa jaz ubrisana, ker o tem sploh upam razmišljati. in če bom najedala s tem me znate celo ženske pravit v hrastovec.
po eni strani brez slabe vesti ženske dajejo poročenim tipom, po drugi strani pa se zaletavajo z glavo v zid, ko ugotovijo, da so ble zanj samo rupe, trenutek veselja, pa nič več. pa dokle ????? kje je samospoštovanje, kje j ponos?
:-))))))))))))))), ni bilo na vsakih 10 let eno povabilo :-))))))))))))))))))))))))))). mah, jaz se sploh ne sekiram. tisti, s katerimi se družim, mi takšnih povabil niti ne dajejo, ker me poznajo in vejo, da pri meni nimajo mesta. tisti, s katerimi se pa ne družim, pa lahko zaradi mene blejajo kr naprej kaj takega, pa se samo nasmehnem in grem stran. čez pol ure se na to niti spomnim ne več :-).
vetra ne boš mogla spremenit, raje se umakni v zavetrje.
katarinca … me je neva kar precej razumela. ti laho rečeš NE zase! ad acta. fertig! konec! šlus! ti nisi za to, da se boš brigala za nejgovo ženo. pa še poznaš ga ne. kar pa imata ona dva, je njuno in ne tvoje. in uživata skupaj ali pa plačujeta skupaj. tako je.
jaz pač nečesa ne razumem… što to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote … ??
katarina ne išči rešitve, tam kjer je ni. ko te berem, bi rekla, da je rešitev varanja v tem, da začnejo ženske delati prav… kakor, da moški nima nič s tem. narobe dela tisti, ki vara! in moški niso živalce, ki jih lahko zapreš v kletko, če damo ženske roke skupaj. to je utopično.
v hrastovc te pa ne damo … je pustil vito vtis nate?! :)))
…. aj ano dobr, pol me to itak ne briga. sam naj še ena napiše, da jo je mož varal in ga je zato pustila. in da je razočarana. itd.
po japkičino je itak sama kriva, a ne, japkica.
neva: tudi ženskam, ki so se prve upirale sužnjelastniškemu sistemu so rekli, naj nehajo, ker ne bodo nikoli svobodne, hvala bogu, da niso nehale, sicer bi bili ti in jaz zdaj še vedno pod ključem.
zdej pa ne vem, ali me ne razumeš ali pa me nočeš niti poslušati. če nekoga vara mož/žena je kriv mož/žena in ne ljubica/ljubček. kaj tu ne razumeš?
in nikar obračati mojih besed. to je povsem prenizko zate.