Ko te vezan moški vabi na seks
Se mi je zgodilo podobno. Sicer nimam objavljene cifre nikjer na netu, niti v imeniku, sem pa en čas chatala in tam s tremi izmenjala cifre. Z enim se slišim redno, druga dva občasno. Nakar zadnjič rafal sms-ov od kr enga. Tud mms – fotka jasno. Nikol vidla, nikol slišala zanjga, a on je vedu veliko o meni. Ko sem vprašala kje je dobil cifro je rekel, da na enem chatu, kjer nisem še nikoli bila. V glavnem 16 sms-ov v uri in pol. Direktna povabila … na sex seveda. In to kar takoj :))) Predlog je bil, da se dobiva čez eno uro, plača hotel, da bom kao vidla kaj zmore in kakega ima itd. Na klice se nisem javljala. Sem pa odgovorila na par sms-ov. V zadnjega sem napisala “Ti še kar piši in kliči, jutri si goden za prijavo.” Potem je nehal. Prijavila ga nisem, sem pa še en čas hranila sms-e za vsak slučaj :)). Boga zemlja, ker nosi take modele.
Lep dan …
[/quote]
Se pravi, da te je najbrž “izdal” eden od teh treh… Kaj misliš?
Katarina, mislim, da je “tvoj” primerek dejansko zrel za prijavo. Če ne razume preprostega ne, bo moral pa razumeti ne od druge inštance.[/quote]
Nebi rekla. Ti trije so iz drugega chata, pa so “normalni” :)) Me je pa ta vikend ponoči, tako približno na eno uro nekdo vstrajno klical in vsakič, ko sem se oglasila molčal … edino ob 2h ponoči je dihal v telefon :)))) Na fonu se mi ne izpiše cifra klicočega in je mislil, da ga pač ne bom odkrila. Prijazni operater pa mi je zaupal, da je bil to moj bivši :))) Svaštaaaaaaa … dihal v fon. Po 18 letih sem mislila, da sem ga vsaj približno poznala, no, očitno skoraj nič. To je kar grozljivo spoznanje, ko za nekoga misliš, da ni zmožen nečesa, potem pa vidiš oziroma doživiš ravno nasprotno.
OMG … jaz sem imela pred leti, kakih 8 let nazaj, enega, ki sem ga samo enkrat videla in enkrat z njim govorila, in mi je na tajnici puščal sporočila, da bo mojim otrokom odrezal glave in jih nataknil na kole, pa da mi bo razparal trebuh, pa kakšna prasica sem in da ima on najbolj fukiš ustnice na svetu …. bljak … res je blo grozljivo. to sem si zaslužila zato, ker sem mu rekla, da se mi ne zdi nič posebnega in da z njim ne bi imela nič.
brrr … še danes me zmrazi.
o k72, ne govori. se mi zdi, da je nujno, da posel propade, če ne daš. (če ne daš – majko moja, kako se izražamo). vsaj pri meni je bilo tako, da je tak posel nujno propadel, ker je kad tad poslovni partner tko pritisnil name, da sem morala jasno in glasno reči, da NE DAM.
v novi službi, hvala bogu, še nisem bila v tej situaciji. imam pa nekaj poslovnih partnerjev, s katerimi se najdem takih škatljivih pogovorih, ki so kao hec … sam nikoli ne veš, kje je meja tega heca.
pa sem mislila, da sem se v gradbeništvu že utrdila in da že poznam vse fore … :)))
Ali nisi nedavno tega govorila, da si klitoris na dveh nogah?
Ljubica, ali bi nam zaupala, kako sedaj stoji situacija s tvojim ljubimcem brez imena?[/quote]
da ti osvežim spomin http://www.katarina-blog.si/2009/01/18/klitoris-na-dveh-nogah/
kako sem z mojim novim? ugibaj … :))))) da se ne boš vnela od zavisti.