Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ko serviser/zastopnik ne pride…

Ko serviser/zastopnik ne pride…

Vrata na hiši imamo takšna, da jih je potrebno odpreti s ključem (ni kljuke). Vhodna vrata so OK, stranska pa že nekaj časa ne moremo odpreti z eno roko – treba jih je vleči k sebi in z drugo roko odklepati. Tudi zaprejo se ne lepo, treba jih je na silo loputati…
Zastopnika v Slo. smo že večkrat klicali, naj pride zadevo uredit. Itak se ni javljal, ko se je (po možnosti kadar smo klicali iz druge št.), je bil v tujini itd. No tam okrog marca smo se le slišali in se uspeli dogovorit, da mu pošljemo slike vrat, če bo lahko že tako videl, kaj je narobe. Poslala sem mail s slikami in je javil da ve, v čemu je problem. Potem spet nič. V začetku oktobra sem poslala mail (ker se ne javlja na tel.) in prosila, da zadevo uredijo čim prej (bolj kot je mrzlo, težje se vrata odpirajo in zapirajo – z loputanjem nam bojo samo stene popokale…), ker itak vedo za kaj gre. Pa nič. Kaj lahko naredim? Me je strah, da bo še garancija potekla… Na koga se lahko še obrnem?
Hvala.

kaksna vrata pa imate? pvc.les.alu.kovinska

s kod pa ste?

poklicite na 041215410

lp

miran

New Report

Close