Ko se zgodi življenje
Pozdravljeni.
Stara sem 34 let. Živim sama, delam na svojem. Odvisna sem samo od sebe.
Če primerjam svoje življenje z večino ljudmi, v podobnem okolju, mi življenje nalaga preizkušnjo za prizkušnjo. In kar te ne ubije, te okrepi.
Še vedno pa sem zelo srčna. Sem borka. Vsak dan se zahvalim za to kar imam, da ozavestim pozitivne plati svojega življena. Sem kreativna, ukvarjam se s športom, meditiram…
Ampak pridejo obdobja, ko ne morem več, ko sem prepojena z bolečino, ko me preplavi žalost. Teža življenja je prehuda. Ko si želim, da bi bilo že vsega enkrat konec. Kaj takrat?
Hvala.
KN
Pozdravljeni!
Pravite, da življenje ni prizanesljivo z vami, saj vam nalaga nove in nove preizkušnje. Vseeno se borite in se dnevno trudite, da na stvari gledate iz dobre plati. Pohvalno je, da se posvečate različnim dejavnostim in negujete svojo kreativnost. Vendarle pa se vam kdaj zazdi, da je bolečina in teža življenja velika. Kako pogosto vas preplavi takšna žalost? In kako dolgo potem traja? V kolkor se to dogaja pogosto, bi vam vsekakor svetovala posvet pri strokovnjaku. Nikakor pa ne čakajte z iskanjem pomoči v kolikor čutite, da sami ne zmorete in imate željo, da se življenje konča. Pomoč poiščite takoj! Ne glede na to kolikšna je vaša želja in volja, da premagate svoje občutke žalosti in teže, samo z voljo včasih ne gre. Treba je poiskati strokovno pomoč. Če ne veste na koga točno se obrniti, se še oglasite in bomo poiskali najprimernejšo pomoč za vas.
V kolikor boste pomoč poiskali, si boste svoje življenje izboljšali in obogatili, pa tudi olajšali. To pa si vsekakor zaslužite.
Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam,
Bernarda