Najdi forum

Toplo pozdravljeni!

Ponavadi pišemo na forum ,ko rabimo pomoč ali kako potrditev,oziroma odgovor.Tako sem se znašla tudi jaz tu….med vami

1.vprašanje
Če ti je nekaj namenjeno-usojeno se ti bo zgodilo-tako pravijo.
Ali je torej prav ,da to prepustiš usodi in času,ali moraš kaj za to narediti sam,da ne prehitevaš čas.Moj primer je,da bi z bivšim fantom ponovno poiskusila najino vezo.Pa se dogaja,da bi pa nebi pa bi pa nebi….itd.Z moje strani so čustva močna.Včasih si rečem,bom pustila,saj ,če mi je namenjen bo že usoda pokazala.Ali se motim?Torej kaj storiti?Zaupati usodi,da nama sama nakaže ,kaj je prav in kaj ni al delati korake.

2.vprašanje
Vem ,zaupam si ,da nisem slaba oseba.Imam veliko znank in znancev,ki mi zaupajo najbolj skrivnostne stvari.Včasih povem realno,nekaterim pa,ko začutim,da potrebujejo pomoč pomagam.Včasih sem preveč pa me je izčrpalo.
Sama pa hmmm,kako se naj izrazim;nič mi ne gre preveč dobro.kmalu mi je razpadel ZAKON,borim se sama z otoki,LJUBEZEN trenutno je ni,SLUŽBA(tako pohvalna delavka)pa nič ne napredujem,kod ,da bi se norca delali(ti sm delaj,take rabmo),DENAR-delam še dodatno,da se preživljamo.Pa se še nasmejem in grem med ljudi,družbo,se veselim.A to kar sem vam napisala ni kratki čas,to je že obdobje 10 let.Nekoga rabim,da me vzame v analizo,da nekaj naredim na meni,da mi pošljete angele,ki to zmorejo.V kolikor ste pripravljene,posredujte mi,hvaležna vam bom.

P.S-še to,meni kdo,da sem morda zakleta od koga???vse mi pada na misel

naj vam angeli ljubezni žarijo

Kozmični ZAKON NAJMANJŠEGA NAPORA nas uči, da ne smemo biti neučakani ali prehitevati dogodkov ter zaradi tega, ker se določene stvari ne zgodijo, trošiti energije. Vsaka stvar se zgodi, ko je čas za to. Dete se rodi po 9 mesecih, sadje zori jeseni in učitekj pride, ko si nanj pripravljena. Prav tako je z ljubeznijo, napredovanjem itd.

Moj učitel je vedno govoril, da se vse želje izpolnejo takrat, ko si jih nehaš želeti. Prav s tem, ko se intenzivno koncentriramo na neko željo, imamo najmanj uspeha. O tem govori tudi kozmični zakon nenavezanosti.

Morda ti da to kaj misliti…….

Hawkeye, hvala za odgovor,vendar….hmmm,kaj mi predlagate,da bi mi bilo bolje?To me zanima.Al naj na vse samo čakam,čakam….

Predlagam, da se s svojimi problemi oglasiš osebno na moj mail.

Prijazen dan ti želim!

H.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close