Najdi forum

Meni ne moreš soliti pameti,ker imam v primerjavi s tabo doktorat.

Ne morem verjet, da je doktorat merilo tvojega senzualosti….osebnostnih odločitev in merilo kakovostnejših medsebojnih odnosov, kajti komunikacijsko tvoj doktorat žal ne odraža nekega odstopanja od nekoga, ki ima v žepu le peto stopnjo izobrazbe.

Veš, jaz ne sodim ljudem….ne tistim, ki varajo, in ne zagovarjam tistih, ki so prevarani….in nikoli se ne postavljam le na eno ali na drugo stran, kajti življenje, ki ga živimo, je skupek tisočerih faktorjev in trenutki, ko se odločiti, ali iti v prevaro ali varati, niso razumski, zakaj do tega pride, ne vem…zakaj se ženske po nekaj letih zakona zapustijo, ne vem, zakaj so doma v razvlečenih trenerkah, ne vem, zakaj imajo glavobole, ko želijo partnerji od njih sex ne vem, najlaže je pač vso krivdo zvaliti na moške prasce, ki začnejo varat in pa na ženske hijene (ljubice), ki jim pač dajejo to, česar doma ne dobijo….Ali obratno….

Dejstvo pa je, da vara se in varalo se bo….in da se bodo vedno kresale iskre med tistimi, ki to počnejo in tistimi, ki so to doživeli z druge strani….vendar ljudje, forum res ni primeren za osebni obračun….To je življenje in hvalabogu, da je življenje v barvah, nekaterim pač vidijo večji, nekateri pa manjši spekter barv…smilijo se mi pa tisti, ki še vedno mislijo, da je svet črno bel….

Kot sem jaz razumel, je lumpača z “doktoratom” hotela povedati, da misli, da ima več izkušenj na dotičnem področju – ne pa, da je dejansko doktorirala.
Lahko pa se motim. Lp

Copata40,točno tako,kot praviš!
Izkušnje,ki ti jih ne more nihče dati ali vzeti.So del tega,kar doživiš,če hočeš ali nočeš.Recimo,da nočeš,nekdo se potrudi,da moreš skozi.

Euphoria,življenje je v barvah,kot praviš ti.Samo teh barv si sigurno ne bi nikoli želela,katere sem izkusila osebno jaz.
Nekaterih žensk se je treba bati,ker svoj cilj hočejo doseči za vsako ceno.Žrtve niso pomembne,ne poznajo poštenja,ne spoštovanja,še manj resnice.

Za trdnost razmerja,ni nobena ljubica dobrodošla.Zamaje še to kar je.Zato pa,ne počnite tega drugim,česar ne želite,da drugi storijo vam.Božja resnica!

Ja nekaterih se je resnično treba bati, predvsem pa večine moških ki jim je to takorekoč v krvi, za vsako ceno doseči željeni cilj.
Bati se je pa treba tudi vseh, ki za tako početje krivijo tretje osebe, tistih, ki ne razumejo, da sta za trdnost razmerja odgovorna partnerja, da sta ga onadva porušila in da je tretja oseba le posledica
Te BOžje resnice…. bi se morali zavedati predvsem vsi tisti, ki varajo, prav tako prevarani, tretje osebe so tako samo zlorabljeni in izkoriščen, tako čustveno kot fizično.

Nikoli ni kriv tisti ki se v vezo ali ljubimkanje spusti ko je samski. Kriv je tisti ki je v vezi.
Jaz ravnokar premišljujem ali naj še zdržim ali zapeljem sebe z avtom vred v en prepad. Kuham kosilo in kuha se v meni. Ne zdržim. Naj krivim neko naivno punco, ki jo je ujel na netu in še ve ne da je poročen? Naj zamerim njej,ker sanja? Zamerim njemu. Ker je namerno iskal.Ker je dal del sebe njej. Kaj bo če izve da je poročen? Kaj dosežem s tem da ji povem? Nič. Ujeta je na sladke besede in bo naredila vse da mu ugodi. Če ji povem,ne bom s tem nič manj prizadeta. Dejanje je že storjeno. Poti nazaj ni več. Pa ni prvič. Otroka se šolata,življenje je trdo – delam cele dneve,pa si že 5 let nisem privoščila dopusta. Oditi mi ne bi pustil. Za borbo nimam več moči.
Objema me in mi govori da me ima rad. Jaz ga pa sovražim. Ne ve – da jaz vse vem. Berem maile. In sem tiho. Če povem,se ne bo spremenilo nič, Če ne bo ta – bo pa katera druga.
Skuham kosilo in grem v hribe. Kdo ve,morda mi življenje ponudi rešitev. Nekoč. Nekje. Ali pa kmalu. Zakon ni institucija , ki bi bila dolgoročna. Če bi to vedela pred tolikimi leti nazaj , se ne bi nikoli poročila.
Radi se imejte kolikor se lahko, nič ni večno. Lahko bi tudi jaz šla,si poiskala ljubima. Pa ne morem. On lahko sinovoma gleda v oči,jaz ne bi mogla.

meta z mesta

meni se zdi, kot da si popolnoma obupana… nikar tako. je grozno grozno. ampak slabse ne more biti. kaj mislis s tem, da ti ne bi pustil oditi ??
imej v mislih, da imas dva sinova, zase in za njiju moras biti mocna. jaz bi ti svetovala kaksnega terapevta, saj tukaj na forumu tudi obstajajo doloceni strokovnjaki , ki pomagajo.
tako ziveti na dolgi rok ne bos mogla.
se mi pa zdi, da te prevevajo res crne misli.. nikar tako. ceprav ni neka tolazba, ampak baje je kar 80% partnerjev nezvestih… ampak ljudje prebrodijo to. ce je to zate nesprejemljivo, moras delati v smeri, da se bos locila..lepo pocasi, po korakih, vsak napredek ti bo dal dodatno moc.
samo pogumno, najti si kaksno pomoc, terapevta ali pa ce imas prijateljico, kateri se lahko zaupas.. samo ne drzat vsega v sebi.
srecno.

Meta, ti pa čisto nobenega samospoštovanja nimaš in če pričakuješ, da bo nekoč boljše…. kako bo boljše? Isto ali slabše bo, če ne boš TI nič storila. To kar se tebi sedaj dogaja, se dogaja zato, ker ti to dovoljuješ, namesto da bi ga stresla iz hlač si tiho….. groza!!

“Oditi mi ne bi pustil. Za borbo nimam več moči.” -> to je govoriti najlažje, zato da imamo nek sfaljen izgovor, namesto da nekaj narediš in greš.

Hej, meta z mesta,

malo manj trdo delaj, predvsem popusti pri skrbi za tvojega varalico in njegove stvari in začni skrbeti predvsem zase, pa na dopust pojdi, lahko greš tudi sama – to lahko naredi čudeže in čez leto ali dve se ti stvari ne bodo zdele tako brezupne…

Saj ni res, pa je – na eni strani ljubice na drugi pa prevarane žene. Največkrat žene po izgledu ne zaostajajo za ljubicami, niso v razvlečenih trenerkah, se ne zapustijo in tudi v sexu uživajo, seveda ga je manj, ker ga z ljubico delijo (….. euphoria). Dostikrat so ljubice tudi žene, ki varajo svoje može in iščejo tolažbo v naročju mož , ki varajo svoje žene. Za vsako tako ljubico, ko postane zavržena ljubica pride zopet nova ljubica, ta zopet vara sebe, da je ljubljena in vara tudi svojega moža ……………..
Običajno se takšne romance končajo tako, da imamo na eni strani nesrečne žene, na drugi strani pa nesrečne ljubice……

*Počutiti se moram pomembno.
Jaz pa se zdaj počutim obupano in negotovo.
Želim si pa biti večno v tvojem objemu
in da ti skrbiš zame.*

To je le *zaključek enega malo daljšega SMS, ki ga je napisala “kr ena” ljubica mojemu možu, ko jo je na valentinovo razočaral.

Predvsem se mi zdi, da se od vsega najraje smiliš sebi. Oditi ti ne bi pustil?? Nisem vedela, da v Sloveniji še vedno obstaja sužnjelastništvo. Morda pa komaj čaka, da greš. Sovražiti je dosti lažje kot ljubiti.

Sem ravnokar prebrala tale forum, res prav noro se mi zdi koliko je žensk ki se nimajo rade. Samo tole bi rada povedala vsem vam, ki varate oz. ste varali zame osebno so vsi taki ljudje nič drugega kot čustveni invalidi, samo stran od takih. Vso srečo vsem!

Točno tako,nezreli čustveni invalidi.

New Report

Close