Ko ljubica odide
oj, dobivala sva se malo manj kot eno leto, par krat na mesec, pa po internetu vsak dan. sedaj je minilo od tega 14 dni, mislim, da bo kar pri tem ostalo, ker sem povedala njegovi za razmerje in me je sedaj dobsesedno čisto izbirsal iz stikov. Kar sem tudi želela. On in njegova partnerka pa sedaj “srečna kot še nikoli prej.”
Se pa sedaj bolje počutim in študiram, kaj mi je tega treba bilo ter iščem takšnega, ki je samski, ker se mi ne da več skrivati po hotelih….
tudi jaz vem, da bo treba končati. Eno leto je mimo, jaz čedalje težje prenašam, da sem na stand by, da čakam na njegove klice, da mi izklopi telefon, da ne bi motila družinske idile…po drugi strani pa mi govori, da me ima rad in jaz pač verjamem…pa še kar zbiram pogum in si dopovedujem, da mi bo potem še težje kot zdaj, ko ga imam vsaj malo. Ženske, kje zberete tako moč, da zaključite? Kaj se mora zgoditi, da v vas naredi “klik” in da presekate. Kaj počnete potem?
Sprašuješ kako naprej? Ali si se kdaj vprašala kako bom šla naprej jaz, kako se počutim, ko pride moj mož od tebe, ves vnet, euforičen, potešen. Dolgo nisem vedela kaj se dogaja, nisem bila pozorna na vse, ki so mi to povedali med vrsticami, moja podzavest mi je hotela prihraniti bolečino, ki pa je nekega dne silovito planila na dan, mi razparala srce in zadala nepopisno bolečino, ponižanje ,sram.
Prosila sem ga naj gre,če misli s teboj resno, pa ni hotel. Vedno mi je govoril, da ti ni ničesar obljubljal, da ne misli biti s teboj, da pa mu sex s teboj pomeni nebesa. Tvoje sms, ki si mu jih pošiljala so me boleli, še bolj pa me je bolelo, da si vedela, da jih berem, a si s tem nadaljevala v upanju, da ga naženem. In sem ga, a kako naj ga vržem iz skupne hiše, ko vem, da noče iti.
Hotel je imeti obe, egoist kot je ni gledal name, ki sem mu žena, ni pa gledal niti nate, čeprav je bil nesmrtno zaljubljen, ni želel videti bolečine, ki nama jo je prizadel.
Zlomila sem se in se ločila od mize in postelje, čeprav živiva skupaj. a ker sem ga iztrgala iz srca, glave me ne boli več. Ne vem ali ti je to povedal ali ne, ne vem ali si ga nogirala ti, ali je prekinil on s teboj.
Mislim, da si končala ti, saj ni več važno, danes je pač sam, vem, da se ne slišita, vem pa, da več od sexa ne bi želel od tebe
Je pač človek, ki ljubi samo sebe.
In nekje globoko ti privoščim bolečino, saj se nisi nikoli ozirala na to, kaj delaš drugim. Tudi tebi je bilo samo za svoje užitke in brez milosti si si lastila in jemala tujega moža, očeta in nikoli nisi pomislia, kako se počutijo zaradi tebe.
Draga moja žena poročena, misliš, da se nikoli nisva pogovarjala o tebi, o otrocih? Misliš, da mu nikoli nisem rekla, da zakaj to počne, da s tem prizadeja bolečine vsem nam? Da mogoče le pretirava, ko trdi, da doma ni vse vredu, da bi se poskušal pogovoriti s tabo, da bi zgladila nesoglasja. Očitno je le on vedel, zakaj je varal. In zelo vrjetno bo to počel še naprej-ne z mano.
Naj povem, da sem načeloma proti varanju, ker vsi vpleteni potem trpijo. Vendar pa ljudska modrost pravi, da se zarečenega kruha največ poje. Kakorkoli-izkušnja od začetka prijetna, na koncu zelo bridka me bo naredila močnejšo. Sicer se še vedno pobiram in vrjetno se bom še nekaj časa.
Vem, da trpiš tudi ti. Trpi pa tudi on. Pa ne toliko zaradi mene ampak zaradi svojega ponosa, ko si ne upa reševati problemov v svojem bistvu. In to je med vama. Lažje je pozabiti in pobegniti v objem ljubice. Pa se ne bom več ubadala-ne z njim, ne s tabo, ne z nikomer drugim. Za razliko od tebe jaz lahko odidem (in sem odšla iz tega nesmisla) kadarkoli. Ne počutim se krive, da bi razdrla vajino vezo, kajti taka je bila že pred mojim prihodom.
Za konec bi še malo ironično dodala: če bi vsi trije spremenili poglede na ustaljene družbene norme, bi se lahko imeli prav odlično, kajti v postelji se vedno najde prostor za tri, samo ljubosumje mora ostati zunaj.
Kaj pa svojemu tako globoko privoščiš? Svoje hotelske usluge še naprej?
Zaradi NJEGA se tako počutiš draga prevarana NJEGA a ti ga ne moreš vržt ven, ker on noče iti?!!!
Haloooo on ni gledal nate na nobenega in blagor mu ker ima tebe ket ti gledaš najnj, SKRBIŠ ZANJ, pljuvaš pa po eni ki si jo je on izbral in zlorabil ravno tako kot tebe.
Zberi se ženska in usmeri svojo jezo na njen izvor.
Za varanje sta kriva tista dva ,ki varata.Ne samo on ali ona.Striktno oba.Razlogi niso važni.
Če mene hoče podreti,bilo keri razlogi en poročen fukač,jaz pa na primer samska, mlada,lepa,sveža,polna energije in hormonov deklina……..imam tudi jaz možgane,da bom presodila in se odločila,ali bom podlegla temu šarmu ali ne.
Če je moj odgovor ne,je NE!Če bom se obotavljala in vagala,bi ali ne bi,ja bom probala,nimam kaj izgubiti,sem se ravnokar odločila in vsedla na zic leder in vlak me pelje v neznane kraje,kjer ne vem kaj me čaka in kje je končna postaja.Pa še brez karte sem.Občudujem in veliko pričakujem,celo veliko preveč,da bi to lahko bil približek resnice.Prej sanjski in fantazijski svet,ki se pa začne podirat tisti trenutek ,ko ugotovš,da si stavil na napačnega konja.Tako se začne nedolžna avantura,ki lahko dobi gromozanske razsežnosti s kupom neugodnih in težkih posledic.Čakanje,skrivanje,jokcanje,hrepenenje,neizpolnjene obljube,laganje doma,laganje tukaj,sprenevedanje ….. en sam obup in na koncu zopet čakanje.
Takšnih scenarijev je večina v zgodbah,kjer se dva zapleteta,ko bi bilo bolje,da se še srečala ne bi nikoli v življenju.
Prej nihče ne misli,kam vse to pelje.Dokler ni prepozno ali dokler se ne izve.Izve doma ogoljufani partner in potem se zmeša vsem trem in nihče ni nič kriv.Leta in leta se vlečejo takšne strasti,ki pojenjajo,ko le nekdo od dvojice spozna,da se je ujel v težak položaj,za katerega je kriv izključno sam,najrajši pa obtožuje drugega.Pa naj bo to on ali ona,eden sam drugi poročen,ali oba poročena,sploh ni važno za kakšne relacije gre.V vsakem primeru,kjer so trije v igri,je na koncu (prej ne)!eden preveč in to je stara formula,pa nič ne kaže,da bi v prihodnosti bilo kako drugače.
Če nekaj doma ne gre,obstajajo možnosti,da se prej to razreši,potem pa pojdi novim dogodivščinam na proti.Tako bi vse manj glava bolela.
Oče 4 otrok,pa kaj takega,da se greš z njim plesti mi ni jasno,če si diht!In kaj misliš,da si zaslužiš?Da občutiš to,kaj biti poročen,imeti z možem štiri otroke,on pa poriva nekje eno mlado mično.Pa naj se ti potem rola,ne pa zdaj,ko si kradla mesto,ki ti ni nikoli pripadalo.S kakšno pravico sodiš kako in kaj ima doma urejeno z ženo,ko si pa sama ves čas stregla po njem?Če bi ne bilo tebe vmes,bi bilo doma veliko bolje in to sigurno!
Za tvoje bolečine se ne sekiram,se pa bi za bolečine njegove žene.Saj ne veš in nimaš pojma,kako je donositi,roditi in skrbeti za enega otroka,kaj šele za štiri.Koliko ur bedenja,ukvarjanja z njimi,hranjenja,previjanja,učenja…….Odkod energija njej za vse to,si se vprašala? nIsi,važno,da se imaš za boljšo.Pa nisi.Dobila si pečat … in ta te bo spremljal do zadnje poti.Usmiljenja vredno……………
Sem te skurcala,ker zakoni propadajo največ zaradi mladih l…..!Ko pa dobijo moškega,če jim slučajno uspe,pa ponavadi zadeva ne traja dolgo.Standard.
Najprej dobiti za vsako ceno,potem pa zavržiti,kot najbolj zrabljeno cunjo.
Živela si v utopiji in iluziji.Z ženo ni bilo vse kot treba.Tudi s tabo ni vse kot treba.Za drugo priložnost in popravni izpit se pa kar pripravi.Čaka te še dolga pot,ki se ti bo morda z leti osvetlila in boš razumela stališče v katerem se zdaj nahajaš!Prejmi tudi predpostavko,da boš razumela tudi to,kaj pomeni imeti veliko družino in namen,da si posredno kriv za razpad le te.
Zdaj pa ne pozabi,da je tudi tebi šlo zgolj za lasni užitek in da kar se egoizma tiče,nisi ti za njim niti za eno ped.Sta na istem valu,tako,da o tem ne,kdo ima večji delež krivde za nastalo situacijo.
Oba in še enkrat oba!
vse jasno ,zakaj vam ne gre na bolje,tako zenam kot ljubicam,ker na napacnem naslovu in z napacnimi sredstvi resujete svoje probleme..zene krivijo moza in ljubico,ljubice zeninega moza in zeno,moz pa po principu-kjer se prepirata 2 ,3 dobicek ima in na koncu deli dobicek s cisto xy osebo,ki ni ne sedanja zena ne sedanja ljubica..
odlocamo se lahko samo zase,nikoli za druge in pricakujemo lahko le od sebe in morda imamo lahko miren spanec z nekom s katerim smo podpisali poslov.partnersko pogodbo(porocni list)ki ga veze k temu da bo storil vse za dobrobit podjetja-beri obeh podpisanih,vendar samo do dne krsitve,potem se miren spanec konca..
dan ko je pogodba krsena pomeni da je nicna v prvotni obliki ,potem imas pa na izbiro le dvoje,sestavis novo drugacno(ce je ostalo vsaj kancek zaupanje) ali pa jo razdres in jo ne obnavljas vec nikdar z neresnim podpisevalcem pogodbe,ki je oskodoval vajino firmo.
drage ljubice ve pa ste bile v delovnem razmerju brez pogodbe torej ni kaj..sprejeti dejstvo in gremo naprej
tole razbijanje glave tako zen kot ljubic zakaj,kako in kako je svet -drugi lahko tako sebicen je jalovo delo in nic drugega kot izguba casa..vsak hoce zase max.,zato je treba to razbijanje glave z napacnimi in od kar svet stoji vprasanji sebicnosti presezt,ker lahko vodi le v depresijo..
ljudje smo sebicni in v prvi vrsti gledamo nase in nekateri na bliznje,potem se pa konca..dogaja se in se bo,se noben ni prisel do dna vprasanju zakaj,zato je najboljsi odgovor zato ker tako pac je..move on!
zato nehajte z to potrato casa in zacnite zivet svoj life,tak kot si ga ve predstavljate ali zelite,razum je odgovor in ne custva v kriznih situacijah.
Zakoni propadajo največ zaradi gnilih odnosov med zakoncema. In, ja, tudi za propad njunega zakona sta kriva oba – zakonca. Ne nazadnje je tudi precej varanj posledica gnilih odnosov v zakonu. Seveda pa ne vsa. Kakorkoli pa, tudi za izbiro svojega partnerja je “kriv” vsak posameznik pa kakršen koli že je ta partner. Kar pa se izgovorov na enega, dva, tri, štiri… otroke tiče, in opravičevanja za gnitje odnosa z njimi, so več kot očitno ti otroci zlorabljani tudi s strani tistega, ki na dan vleče takšna opravičila. Močno dvomim tudi, da so ti otroci posledica posilstva prevaranega.
Pri meni je bilo tak, da ko sva se srečala (na videz sva se poznala že prej iz šole) slučajno nekje, jaz sploh nisem želela nič imeti z njim, ker mi je takoj povedal, da je v zvezi in jaz ne želim hoditi v zelje.
Je pa drugače, čisto moj tip moškega, tak da valda da mi je bil všeč. Tako, da sem se na začetku upirala ideji, da bi bila skrivna ljubimca, potem je pa začel prihajati k meni in je on delal vse korake, jaz sem se nazaj držala in sem čakala, na njegove pobude. Je pa tak tip človeka (bik po horoskopu), da ko se za nekaj odloči, ga nič ne ustavi, niti njegova ga ni mogla, potem sem si pa mislila, da če je pripravljen plačati sobo, pa glede na to, da sem jaz samska, zakaj pa ne, zraven pa iščem kaj bolj resnega.
Zakaj sem končala, ker mi je bilo dovolj skrivanja po hotelih, pa čakanja kdaj bo imel čas za mene,pol sem slučajno zvedela, da je njegova punca noseča, ko je bila skoraj že pred rokom, pa še za valentinovo očitno nisem bila vrenda niti enega sporočila od njega. Odločila sem se, da potemgnem črto čez vse, ko sem ugotovila, da ga imam rada oz. da mi ni vseeno in povedala njegovi punci preko facebooka.
Bilo je hudo, ampak sedaj je boljše. Ona dva sta pa srečna kot še nikoli…kako je pa v resnici pa ne vem, ker nimam več stikov z njim..
Nisem bila ne prva njegova ljubica in verjetno tudi ne bom zadnja.
@Pa še ena taka, sicer nisem povabljen k odgovoru in upam, da ne bo prehude zamere. 🙂
@Ta prava Monica je že neštetokrat zapisala neverjetno natančne diagnoze in opozorila na »napake«, ki jih imamo/delamo v načinu razmišljanja in tudi zakaj tako razmišljamo. Njeno pisanje je konsistentno in jedrnato, čeprav je njen slog malce nenavaden, je izrazit in prepoznaven. In ne samo to, da je postavila diagnoze, napisala je tudi »recepte« za zdravila. Ali boste vi vzeli recept? Če ga že vzamete, namesto vas ne bo nihče šel po zdravila v lekarno in še manj bo drugi namesto vas zaužil zdravila. Drži pa, da ta zdravila največkrat nimajo najbolj prijetnega okusa.
Priporočilo glede napisanega je: berite tako kot je napisano. Velikokrat ljudje iz napisanega izvajamo raznorazne konstrukte, vidimo tudi tisto, kar ni zapisano in zgrešimo bistvo. Očitno je, da vi nekaj (površno?) preberete, se pa najbrž ne zamislite dovolj nad prebranim in prebrano spet prilagajate sebi, namesto da bi se vi prilagodili prebranemu. Če vprašate – zakaj?–, vam mirno odgovorim, da zato, ker vam tako razmerje bolj ustreza kot prekinitev.
Vse, kar ljudje (ne) počnemo, naj se še tako »zlajnano« sliši, počnemo zaradi sebe. Naša dejanja v veliki meri generira in poganja – motivacija. Če nimamo izrazitih motivov, ponavadi ne spreminjamo dejanskega stanja in si dovolj ne prizadevamo za spremembe, ker nas tako stanje zadovoljuje ali nas preveč ne moti. Če je motivacija dovolj močna, bo vsakdo storil vse (ne oziraje se na karkoli ali kogarkoli, lahko rečemo – šel bo tudi čez trupla) in deloval v smeri, da to, kar želi tudi udejani. V nekem drugem odzivu glede (ne)odločnosti sem že zapisal preprosto pot:
[center]želim → hočem → zmorem in → delujem (v tej smeri, da udejanim svoje → želje)[/center]
Pri mnogih ostane vse la nekakšnih željah in se dalje ne premaknejo. Najbrž (ne?) vedo zakaj. Nekdo pametnejši od mene je zapisal: »Vsekakor nihče ne bo nič dosegel, če ne bo tvegal sebe.« Lahko pa čakamo, da se bo morebiti kaj samo od sebe premaknilo.
[hr]
In če morda vprašate, kako se motivirati, ne najdem boljšega priporočila od tega:
Lou Holtz: »Motivation is simple. You eliminate those who are not motivated.«
(Motivacija je enostavna. Odstranite tisto, kar vas ne motivira.)
prekines tako ,da se odlocis zase,vem spet sebicnost na jedilniku vendar ravno sebicnost je sestavni del zivlenja..
odlociti se je pravzaprav zelo preprosto,uporabis razum in se vprasas komu bom polepsala zivlenje trajno ce odidem?samo sebi,kajti pri njem si tako ali tako samo zacasno polepsanje,ki ne more in predvsem noce trajati,tako da brez skrbi hitro bo prebolel in gremo dalje,ti bos morda rabila vec casa,vendar pravijo vse ima rok trajanja pa tudi bolecina in komu bom unicila zivlenje trajno ce ostanem -spet sebi kajti njegovo(ljubimcevo) unicenje bo le zacasno dokler se razjarjena zena ne pomiri..custva so samo zacimba,vendar ce sladico pretirano zacinimo s soljo izgubi okus -kot ga scasoma izgubi vsako ljubimkanje izven zakona.
se ena ki se bo ze unesla,zivlenje ni pravljica prej triler,ne mores od neznancev pricakovati fer igre,ce je niti doma z bliznjimi nisi delezen..kako naj ena prevarana zena pricakuje od ljubice neznake,naj ji bo zvesta in naj se ne odloci za vezo z njenim mozem,ce niti njen moz tega ni sposoben,pa ravno on ki bi moral biti tega sposoben??
ne pricakujte od tujcev da vas bojo razumeli,imeli usmiljenje do vas in vase druzine,se vam podredili ali celo postavili vase zelje in zivlenje pred svojega,dokler pa to pricakujemo od neznancev bomo vedno uboge zrtve-pa ne neznancev ampak samo sebe,ker bi rekli temu zivite v iluziji..pravljice o dobricinah in postenem svetu so sam za otroke,pa se ti hitro postudirajo da nekaj tu ne stima,ko jih npr.sosolci grdo ozmerjajo ali celo krivo na njih kazejo s prstom..da bi pa te pravljice govorili odraslim prevaranim in tistim ki varajo in sodelujejo pri varanju je pa sploh bedarija,saj se ja zavedajo realnosti ali ne?
kajti ce se je ne,potem je skrajni cas ,da se je zacnejo..
Ta prava Monika!
Povem ti to,da če si spala s poročenim in zate vem da si imela celo otroka z njim,potem si posredno spala tudi z njegovo ženo,pa čeprav je nisi poznala.Ti si jo,ker se nisi hotela umakniti,ampak si rajši še en čas godljo mešala.
Veš Monika,vprašaj se,kolikokrat sta se ona dva skregala na žive in mrtve samo zato,ker si med njiju stopila ti?Če nimaš kratkega spomina,se zavedaš,da si naredila napake,katere,tedaj nisi hotela videti,zdaj jih gledaš z drugega zornega kota.
Kot ženska,kako naj spoštujem tujo žensko,ki brez srčno uničuje tisto,kar je imelo temelje leta in leta,celo desetletja v varnem zavetju zakona?Ljubice ste kot lomilci ledu,kot cunamiji,največje ujme narave,ah,še to se ne da primerjati.Moški niso carji,samo tako šibki postanejo,ko so med dvema ognjema.Umaknejo se,babe se pa naj kar same zravsajo zanj.Elegantno se umaknejo in računajo na to,da bo vsaj ena ga hotela za vsako ceno nazaj.Gre za boj,kdo je močnejši.Ponavadi se spočite ljubice borijo za svoj plen kot levinje.Uspe tam pa tam kateri,druge se zastonj užigajo,samo dodatno energijo trošijo.
Monika,zavedaj se tudi tega,da samo v naši državici obstaja mnogo deklet in žena,ki pod nobenim pogojem,nikoli in nikdar se ne bi spustile v avanturo in Bog ne daj v vezo s poročenim.Naj bodo to trešjene najstnice ali bolj zrele ženske z normalnimi seksualnimi in ljubezenskimi potrebami.Se zavedamo,da to ne prinaša nič dobrega za nikogar.To smo ljudje,ko ne želimo,da bi zaradi našega egoizma trpel kdor koli.Ni važno,če je ta njegova žena popolna tujka.Dovolj je,da se postaviš na njeno mesto in občutiš vso gorje.
Moj opomin vsem tistim,ki razmišljate,kako začeti skrivno razmerje z nekom ,ki je poročen in ima doma partnerja in otroke je……….proč in opekel ali bolje opekla se boš!
Pa jade ja,se ena ki zivi v iluzijah,sej te razumem,sem jaz tudi vcasih verjela v pravljice in zlobne macehe,pa pepelke in prince itd..
predvsem pa je tvoja filozofija zgresena,ker verjames da imajo drugi tako moc,da unicijo tebe in tvoj zakon,tvojega moskega ki je kao slabic..ne moc imamo mi in samo mi ko se gre za nasa zivlenja,izvzete so stvari na katere ne moremo v celoti vplivati..bolezen,smrt itd…na vse ostalo pa lahko vplivamo,ja nebos verjela tudi na to kako in predvsem s kom bomo ziveli in v kaksnih pogojih bomo ziveli s to osebo..in nihce tu ni izjema,ne zena ,ne moz,ne ljubica,ljubimec..vsak zase ve kaj dela prav in kaj narobe in prav vsak ve kaj je dobro in kaj ni dobro zanj..
Jaz njegovo bivso zeno poznam,predvsem pa ga poznava midve obe zelo dobro..
kregala da sta se zaradi mene??,a ne, prav obratno dokler sem bila jaz je imela ona mir,ker sem ga morala prenasat jaz(danes s to pametjo vem,da cloveku ni treba nic,samo umret je treba,pa se to ob svojem casu)
in da te popravim-otroka midva se vedno imava -skupaj lepo skrbiva zanj..
in ja verjamem da so dekleta ,ki jim ni do porocenih,vse mi smo bile nekoc ta dekleta,kaj pa prinese zivlenje je pa druga pesem,clovek obraca,zivlenje obrne..
ljudem ki nimajo izkusenj s temi stvarmi ne recem nic,ker jim nimam kaj reci,tiste ki pa so se zapletle v tako vezo ali se sele zapletajo pa jim povem z mojega zornega kota,da je to velika neumnost,kar pa ne pomeni da jih bo zgolj moja beseda prepricala,mislim da ne,jih bo pa zivlenje in izkusnja,tako kot vse izmed nas.
Kdo pravi,da sem brez izkušenj.Imam izkušnje in vem kaj pišem tu gor.Ne živim v nobenih iluzijah,ker sem preveč realen človek.Samo človek,ki hoče direktno ali posredno škodovati drugemu človeku počne to,kar si počela tudi ti.Zdaj se z zlatim prahom posipaš kar sama,prej,ko si ga z onim tam srala,pa si bila slepa ali kaj,da ga zdaj toliko šimfaš.
Prej orjete za njimi,žene so zmeraj vse krive,so najslabši primerki,ve ljubice (bi rekla prej hiene) vse pa oh in sploh.
Meni ne moreš soliti pameti,ker imam v primerjavi s tabo doktorat.Nikakor nisem bila nikoli v tvoji koži in si tega nikoli ne bi dovolila,ker nisem pokvarjena.
Veljati bi moralo pravilo,da dokler ne zapreš enih vrat,ne odpiraj drugih!
Če pri dveh ne gre,ne gre.Samo ne se delat ljubice,kot neki tajni rešitelji med dvema,ker v osnovi naredite več škode tako sebi in paru.
Kaj prinese življenje v takšnem primeru.To,kar si sama želiš.Če želiš dramo,jo dobiš.To si spoznala in to si vedela še prej preden si se spustila v takšno razmerje.To je bila čisto zavestna tvoja izbira in odločitev.Razen,če si globoko živela v iluzijah.
In kdo je zdaj živel v iluzijah in pravljicah?
Moja miselnost ni nič zgrešena.Praviš,da vsak odloča s kom bo živel in v kakšnih pogojih……..si mislila na ljubico-hieno.Zanimivo,kaj se ima tukaj na primer za odločat žena,če se je odločila pred več leti za nekoga ki je njen mož,potem pa ena vdira na njen teritorij,na njeno območje in ruši njen mir?
Iz tvojega pisanja vem,da si končala sago o veliki ljubezni s poročenim gospodom x.Rodil se je sad velike ljubezni,ljubezni,ki pa zdaj to ni več.Če imaš novega in je ta tvoj mož,pa ga malo posodi kateri na okoli,pa da vidimo,koliko bi še potem zagovarjala svojo poskočnost med rjuhami s poročenim moškim.
Mislim pa,da ga ni.
jaz nisem tebi dolzna racunov polagat,si nisva nic dolzni kajne,torej bom zakljucila pogovor s tabo o meni,ker naslov teme ni monica in njeni moski..
p.s glede tvojega doktorata,vrzi ga v kos,ker clovek ki misli da je ker ima doktorat zato kaj bolj pameten,nezmotljiv in boljsi od tistih ,ki ga nimajo je velik revez v glavi..