Najdi forum

in se strinjam s tem mnenjem, Otroke zaznamujejo tako alkohol, prepiri, nepoštovanje, nasilje kot tudi varanje, vse zasvojenosti in vse vrste slabih odnosov med starši. So senzibilne osebnosti in vse vsrkajo vase – se jim podzavestno vtisne v njihovo zavest (varanje bolj čutijo kot pa partner, ki je odrasla oseba s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi in zato morda nima časa se ukvarjat s partnerjem, ki ga za hrbtom vara). Ker pa so danes bolj ali manj vse družine tko ali drugače disfunkcionalne je pol toliko straumiranih odraslih in to spet prenašajo na svoje otroke in gre to generacijsko naprej. Pri “gledanju na otroke” pa je tako možno upoštevati le načelo minimalne škode, ki pa še vedno pomeni to, da gresta starša, ki ne funkcionirata kot partnerja spoštljivo narazen.

Sem mislila, da sem na foruma nezvestobe, pa ste začeli z vsemi mogočimi grehi…. no ja. vsak izgovor je dober…
Ta prava: jaz se za svojega prav nič ne sekiram, je že v teh rečeh skoraj odslužil :), ampak poznam življenje in če en mladostnik joka (iz razbite družine) in reče, zakaj sem jaz tak, se mi trga srce. In nisem ekstra kritik ljubic, sem v zgornjem prispevku napisala, da je tudi varalica kriv, vendar pa ne razumem ljubic, ki v taki vezi vztrajajo leta in leta, življenje, ki ga bodo čez nekaj let obžalovale, pa lepo teče mimo njih in krivda za varanje je tudi na njihovi strani. Ja, tako jaz mislim, ti pa se lahko tolažiš, da nisi nič kriva.

kaksno neumno vprasanje zakaj vstrajajo?ja verjetno ze imajo en interes,tako kot zena ki vstraja ali moz z prevarantom.
krivda za varanje je na njihovi strani samo ce tudi same koga varajo,ce pa varajo same sebe pa tudi prav..vsak je za svojo druzino odgovoren sam.

Najbrž si vedela v kaj se spuščaš, da ima otroke in ženo, ali ne? Definitivno si preveč pričakovala. V takšne zveze se moški spuščajo predvsem zato, ker iščejo pustolovčino, seks, malo več pozornosti. Večina pa nima namena zapustiti svojega varnega ognjišča. In še nekaj, skoraj vsi svojim ljubicam lažejo: težave doma, nerazumevanje itd. Nekoč sem se pogovarjala z nekom, ki je svojo ženo prevaral z mlajšo sodelavko. Ko sem ga vprašala, zakaj pač ne odide z njo, je bil oldogovor sledeč: Pa kaj si nora? S tako babo, ki je dobra le za seks ne bi hotel nikoli živeti. To je za večino varalic le fitness, neka vrsta dodatne dejavnosti. Žal si se opekla in iz vsega bi rada izšla kot zmagovalka: ti si večkrat prekinila itd. – očitno neuspešno, če mu je uspelo dobiti te nazaj. Možakar mora biti dober prepričevalec ali pa si ti tako naivna. Jaz v tem ne vidim nobene romanitčne zgodbe o veliki ljubezni, kvečjemu zgodbo o veliki prevari. Poberi se in začni na novo, z nekom, ki za sabo ne vleče prikolice preteklosti.

Zakaj vse te “nesrečne” ljubice ne razumejo tegale zelo enostavnega stavka????

Zakaj vse te “nesrečne” ljubice ne razumejo tegale zelo enostavnega stavka????[/quote]

nikar se ne tolazite zene s tako razlago ni pravilna,to moski recejo da potolazijo vas,ces ve ste boljse z vami nisem samo zaradi sexa,z ljubico pa sem..zdej ce si malo inteligenten ugotovis da je to hudo protislovje,ker je v bistvu ravno zaradi tega nepomembnega sexa unicil komplet familjo,razocaral zeno in jo onesrecil(ravno zensko ki je boljsa za veliko drugih stvari kot samo sex)wtf???..zenske pamet vam manka,naivne ste ko mladi kuzki..sestejte 1 plus 1..isto moski,naivni ste..zene ki vas varajo ostajajo z vami ker ste jim koristni in nic drugega ni v igri..

da meni pride dedec domov z razlago,da je ona dobra samo za sex,jaz pa vse ostalo,bi bila na smrt uzaljena ker to pomeni da jaz nisem dobra za sex,za kuhat,pa prat njegove usrane gate in njegove mulce pedenat sem pa superca,se pravi jaz sem super sam za sluzkinjo,jebes to,raje sem super za sex..

Monica :-)))), nekako se mi zdi, da ni malo žensk, ki o svojih moških razmišljajo na točno tak način, samo da je sex vs. ostalo obrnjeno. Vendar tega nočejo priznat. Morda niti same sebi ne kaj šele pred svetom in raje iščejo izgovore ter prelagajo krivdo na svoje dedce oz. njihove slabe strani s katerimi so mimogrede bile dobro seznanjene še preden so se z njimi totalno zapletle. Ali pa so slabe strani slabe samo zato, ker jih kdo hoče tako videt.

Kot sem rekel že nekajkrat: prepričan sem, da ima 90% tu napisanih zgodb tudi svojo drugo plat.

Aha, še ena razočarana ljubica.

Ja kaj si mislila, da bo šel s tabo. Naivnica. Dobra si mu bila za seks, ti pr kr sanjaš o neki ljubezni. Grem stavit, da ima od tega tipa žena veliko več praktičnih lastnosti, ki se pričakujejo od ženske za poroko, kot pa ti. Normalno, da ni hotel iti iz boljšega na slabše.

Če nekdo rad poje po pireju in špinači košček torte, to še ne pomeni, da bi rad cele dneve jedel torto.

Če hočeš nekaj več, bo treba nehat rinit v vezane moške.

To temo sem odprla predvsem z razlogom, da poiščemo pameten izhod iz teh tragikomičnih zgodb, kako naprej, ko zaključimo neko poglavje, kaj se iz vsega tega lahko naučimo, ne pa da pogrevamo stare štose, kdo je kriv, kako ubogi so otroci itd.
Vsaka zgodba je zgodba zase in iskati generalnega krivca (moža/ženo/ljubico) je utopija. Verjetno vsakdo nosi svoj delež krivde.
Glede otrok pa: tudi mi smo iz svojega otroštva odnesli določen vzorec in izkušnje naj si bodo prijetne ali ne in smo ravno tako “zrastli gor” kot bodo naslednje generacije. Življenje pač ni pravljica in tega se vsi zavemo prej ali slej.

Zakaj vse te “nesrečne” ljubice ne razumejo tegale zelo enostavnega stavka????[/quote]

nikar se ne tolazite zene s tako razlago ni pravilna,to moski recejo da potolazijo vas,ces ve ste boljse z vami nisem samo zaradi sexa,z ljubico pa sem..zdej ce si malo inteligenten ugotovis da je to hudo protislovje,ker je v bistvu ravno zaradi tega nepomembnega sexa unicil komplet familjo,razocaral zeno in jo onesrecil(ravno zensko ki je boljsa za veliko drugih stvari kot samo sex)wtf???..zenske pamet vam manka,naivne ste ko mladi kuzki..sestejte 1 plus 1..isto moski,naivni ste..zene ki vas varajo ostajajo z vami ker ste jim koristni in nic drugega ni v igri..

da meni pride dedec domov z razlago,da je ona dobra samo za sex,jaz pa vse ostalo,bi bila na smrt uzaljena ker to pomeni da jaz nisem dobra za sex,za kuhat,pa prat njegove usrane gate in njegove mulce pedenat sem pa superca,se pravi jaz sem super sam za sluzkinjo,jebes to,raje sem super za sex..[/quote]

:))))))))
sam res, kako to vžge, prevarane ženske se res tako tolažijo, je šlo samo za sex z eno xy, to ni nič takega, da so edine izbrane ki prevarantu lahko kuhajo in perejo, kaka čast jih je doletela:)))
Se jim zdi fajn, mislijo da so zmagovalke če se tip zgoni in pride nazaj
Tip jih pa samo izkorišča, in to še huje kot ljubice.

JA…. bi si upala trdit, da nikjer pa tudi pri varanju ne, ne gre posploševati stvari…. ljubezen? sex? koristoljubje? dolkčas?

Ja seveda nekaj je: moja osebna izkušnja je taka:

Ljubica …. in žena …. Ljubica 5 let, žena 20. Kot žena: kuham pospravljam, skratka sem servis za želje moža in otrok in ………… dolkčas mi je, vse je postalo rutina AMPAK : moža imam na nek način rada, je del mojega življenja, oče mojih otrok, partner v življenju, kljub vsemu marsikaj počneva skupaj.

kot ljubica: se mi šibijo kolena, ko ga vidim, “čutim metuljčke” in želim se pogovarjati z njim, želim seksati z njim in želim želim želim….

AMPAK: naredila bom vse, da bo moja veza ostala skrita, ker ne želim prizadeti otrok, ne želim zapustiti moža (pa ne me vprašat zakaj….. ne vem), pa tudi njega nočem izgubiti…. ob vsakem prepiru jočem, ne predstavjam si življenja brez smsjev brez telefona, srečanj…..

Idealno: imeti oba in ……….

Ja vem egoizem, drži, ampak ….. tako je

@srčka – podpis. Moja zgodba in razmišljanje sta identična tvoji.

Mislim, a nikoli ne pomislite, da bi si z možem, če ga želite obdržati, šle na kako terapijo?

Ker ne bo ostalo skrito in takrat bo še bolj bolelo. Imam prijateljico, ki jo je mož varal. Pa delata, garata na odnosu naprej. Zaradi sebe. Zaradi otrok.

Vabim, da si ogledate film “nezvesta”.

A res verjamete, da bo ostalo skrito? Kako živito s krivico, ki jo povzročate svojemu možu (četudi on (še) ne ve zato)? Kako se počutite po seksu, ko prevarate može? Res izpolnjeno ali prazno?

Tudi jaz sem žena. Tudi jaz sem se 2x zaljubila v času kar sva skupaj. Ampak! Nekaj je kemija, ki se ji ne moreš upreti, drugo so pa dejanja. Ko me je povabil ven, sem rekla NE, pa čeprav je vse v meni kričalo “JA”. Pokvarjena sta mi bila pa oba. Pri obeh je z njune strani šlo za potencialno avanturo, z moje pa za zaljubljenost. Oba sta vedela za moje stanje in, da sem težko vztrajala na poti zvestobe. Ker so luštni hormoni in metuljčki in šibka kolena. A nihče od njiju ni rekel: Ajde, zber se, če ti je toliko do tipa ga ne biksaj. Ne! Zapeljevala sta in podžigala. Bruh za take tipe.

Potrebovala sem nekaj časa, da sem preglodala v sebi. Začela videti napake potencialnih ljubimcev (da ne bo zgledalo, da se je to dogajalo hkrati, bilo je dve leti razlike med eno kratkotrajno zaljubljenostjo in drugo). in je šlo.

Ne moreš nadzorovati svojega telesa, lahko pa nadzoruješ glavo in dejanja! In je vredno. Ker imeti zakon, kjer je zaupanje, kjer je trud za odnos in sta si mož in žena partnerja in zaupnika… je vredno. Saj nikjer ni vse popolno in tudi z ljubimcem ne bi bilo… ampak… dober zakon je zlata vreden!

Iz lastnih izkušenj ti garantiram, da ni fundamentalnih razlik med spoloma, so samo fundamentalne razlike med ljudmi. Tvoja teza o kompatibilnih ženskih dušah in nekompatibilnih moških je hudo naivna, če sem prijazna in ti ne napišem še česa hujšega.

Povsem se strinjam z Janis. Sam verjamem, da so takšne razlike med moškimi in ženskami, ki se danes prodajajo in prikazujejo v raznih medijih izmišljene in umetno ustvarjene z namenom komercializacije in feminizacije.

Najprej smo vsi ljudje in potem vse ostalo. In, če sta dva kot človeka uglašena, ni vrag, da se ne bi uglasila tudi kot moški in ženska.

Vi, ki varate svoje žene in može…se kdaj vprašate, kaj se lahko zgodi, ko in če končate svoje razmerjes svojo ljubico/ljubimcem, da se vam le-ta lahko maščuje tako, da razdre vašo družino(kolikor je je sploh še ostalo po vseh prevarah)?
Živimo namreč v svetu preplavljenem z najrazličnejšimi mediji, danes se vse fotografira, posname…in pričujoči material se kaj hitro lahko znajde na “napačnem” mailu, v poštnem nabiralniku…da raznoraznega izsiljevanja za enormne zneske ne omenjam.
Kaj takega se lahko že prej loti tudi povsem tretja oseba, ki varajočega zasači v “prepovedanem” položaju.
Zgolj hipotetično vprašanje, da vidim, kaj si mislite na to temo 🙂

Na koncu stalno trpi tisti, ki je bolj zaljubljen, naj bo žena, ljubica ali mož. Brez obzira na to ,kakšne praktične lastnosti imajo. Tisoč primerov je, ko je partner skoraj idealen, pa ga vseeno varajo. Pri vsem tem ni osnova prstan, ampak ljubezen, tako je to.

Ljubosumni tudi nismo vsi enako, nekateri bolj, druga manj. Torej trpi mnogo bolj tisti, ki je tudi mnogo bolj ljubosumen (tu pa ni vzrok velika ali manjša ljubezen). Vzrok je v značaju ljudi, tisti, ki je velik egoist, verjamem, da bo zelo trpel in tisti, ki mu je bilo v mladosti vse ustreženo, bo trpel mnogo bolj od tistega, ki si je moral vse priboriti z lastno pametjo in delom, pri tem pa se je tudi naučil marsikaj potrpeti. Tako je to in ne velika in mala ljubezen.

Da ne bom nove teme odpirala. Na lastno željo sem se razšla, ki je bil vezan, nikoli me ni zavajal, sam se pa vedela, dase mora končati. Nisem pa vedela, da me bo tako bolelo…Pa ne pogrešam telovadbe, bolj druženje pa pogovore z njim….Ena kazen mora biti.

In koliko časa je minilo od prekinitve? Boš vztrajala? Ali bo to samo en poskus več?
In se mogoče službeno videvata? Težka bo! Poročaj, kako ti bo uspevalo!

New Report

Close