Najdi forum

Ko ljubezen preraste v prijateljstvo!

Začela se je najina ljubezen pred petimi leti.
Na začetku je bil vse lepo , da lepše ne bi moglo biti. Sedaj pa je najina ljubezen prerasla v prijateljstvo. Nič več ne počneva skupaj. Vsak po svoje hodi. Vidiva se enkrat na mesec. Tako, da nimava več skupnih interesov. Kaj šele prijatelje.
Za vsako stvar ko ga prosim, me zabije da ne. Naj grem rajše po svoje. A je čudno , da pol začneš malo v drugo smer gledat.
Trenutno imam enega zelo dobrega prijatelja , kateri me vsak dan spravi v dobro voljo. Po eni strani vsaj malo na probleme pozabim po drugi pa želim. da bi to moj fant z mano počnel me osvajal ponovno, mi dal vedet, da sem zaželena ampak tega žal ne bom dočakala. Sedaj greva avgusta skupaj v Turčijo in se že obremenjuje kaj bo on 2 tedna počel. Jaz sem pač bol aktiven tip in se v vsaki situaciji znajdem on pa je bolj miren. Oziroma kako ga piči. Na cajte me preseneča.
A mislite, da je vredno sploh še vztrajati?

Pet let sta skupaj, vidita pa se enkrat na mesec??

Zakaj sta vidva skupaj?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close