Ko jermen pade dol
Ni ravno pravi forum, pa vseeno:
prisel sem do tocke v zivljenju, ko sem popolnoma prazen in ne vem kako naprej.Imam sluzbo, ki sem si jo zelel in uzivam v njej, solidno placo, preskrbljen sem.Partnerke trenutno nimam, ker vem, da ji trenutno ne morem dajati tistega, kar partnerska zveza zahteva, ker se sebi ne morem dati.Ne morem se osreciti.Hobijev nimam, prav tako nimam skrbi.Obkrozajo me dobri prijatelji, imam svobodo, privoscim si marsikaj, pa ne uzivam. Nisem zdolgocasen, dogaja se mi, pa vseeno praznina.
Vsega presit?
Vseeno mi je kaj je danes in kaj bo jutri.Ne vem, ali sem v zivljenju spregledal kaksen znak in sem na slepem tiru?
lp
Vsakdo je kdaj na takšni preiskušnji, vendar si jaz vedno rečem, vsak dan, vsaj poiskušam tako.
V življenju nikoli ne dobimo tistega kar želimo, vendar vedno tisto kar potrebujemo.
ZA nekaj je že dobro.
primož
Ojla!
Si že sam odgovoril – v življenju si spregledal nekaj bistvenih stvari – nismo tukaj samo zato, da bi se prijetno imeli, ampak zato, da bi se učili – bistvo življenja je, da je vsak povezan z vsakim in da mora vsak prispevati za dobro te skupnosti. Kaj prispevaš ti? Dobro razmisli in potem delaj na tem, da boš koristen, da boš kaj storil za druge (sam najbolje veš, kaj lahko narediš za druge, morda kakšen namig: pelji sosedove otroke na kakšen izlet, navdušeni bodo ali z njimi igraj nogomet, pojdi npr. na kakšno delovno akcijo – tam je vedno dobra energija in tudi družba, začni delati v kakšnem društvu, vedno rabijo koga za tisoč opravkov, pojdi pomagat komu, ki rabi pomoč – vsaj vprašaj ga) – to v življenje prinaša vsebino, zaradi tega so dnevi polni, to človeku napolni srce, da greš zvečer zadovoljen spat in se zjutraj zbudiš dobre volje!!