Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ko je ravno govora o šoli v naravi

Ko je ravno govora o šoli v naravi

Poskusite ugotoviti na koliko časa se polula in že doma poskusite tako, da si nastavi budilko (na mobitelu lahko nastaviš tudi do 6 različnih časov) in ko mu zazvoni gre lulat. Sklepam, da se ponoči ne zbudi, ker ga tišči, bi pa to pomagalo. Mislim, da je to še najboljša rešitev trenutno, dokler mehur ne zraste, pač če se ne zbudi sam, naj ima budilko- na začetku 3x na noč, postopoma se bo mogoče zmanjšalo.

Zdaj sem se spomnila na reklamo za drynites, to so hlačke-pleničke za velike otroke. Mislim, da bi to bila rešitev.
http://www.drynites.com.au/

E, to je to, kar sem jaz videla v Muellerju. Jaz bi poskusila, najprej doma – koliko se vidi, opazi in se nato odločala dalje. Predvidevam, da tudi doma otrok nekaj uporablja – verjento ne preoblačite vsako jutro postelj in sušite jogi??

Oprosti, ampak to je najslabše kar lako storiš.

Bolj ko bo “problem” omenjan slabše bo. Pa naj bo to jecljanje, lulanje ponoči, kakanje v plenico do 8 leta, grizenje nohtov…………………

Daj no – veseli se svojega ZDRAVEGA otroka

New Report

Close