Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ko čefur prodaja…

Ko čefur prodaja…

http://www2.bolha.com/index.php/ukaz/bid/izd/842712

ta čefur se je s tem pisanjem tako namatral,kot da bi šel 2 krat na šmarno goro v enem dnevu izpred živalskega vrta in to peš.

moj nasvet čefurju:pojdi na 1.stopnjo slovenskega jezika in to čimprej

Tudi če je tvoj nasvet prebral,mislim,da ne ve, kaj si mislil… 🙂

Katastrofa!

LP

Sam ce bi bil cefur, ne bio imel nikoli Na golici na telefonu :))

Cist za vsak stvar zagrabte…Model se je zajebavu, to je pa tut vse…

mogoče je pa kupu že takga k je blo že gor nastavljeno na golici,pa sam ne zna naštimat druge muske,pa ga zarad tega prodaja k ga je sram golice:)

hojla!

sploh ne vem po čem ste sklepal, da je čefur? ker je površno in malomarno napisan oglas… in ste iz tega sklepal da je nepismen? in taki so seveda le čefurji, mar ne…

lastnik telefonske številke (sodeč po imenu in priimku, ki je vpisan ob številki v telekomovem imeniku) še zdaleč ni čefur… seveda, če to ni nova sopomenka za nepismenega…

pa lep dan vsem…

čefur je zeloooo širok pojem in ne pomeni samo “južnaka na naših tleh”

:)))))))))))))))))))))))))))

Ni bilo rečeno,da je ta oseba čefur. Tekst pa je zelo podobno napisan, kot marsikateri “čefurjev”. Z čefurji in njihovim pisanjem imam veliko opravka in se z njih ne norčujem. Veliko jim tudi pomagam, da se lažje znajdejo v naši ljubi birokraciji in smo v dobrih odnosih.

“burek danas sploh ne”

:)))

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

ja, potem pa jaz ne znam več brati, namreč pri meni je naslov te teme “Ko čefur prodaja…” tako da sem očitno napačno sklepala ;))

skratka moti me to posploševanje…

BTW: s tem izrazom so Avstrijci v starih časih “poimenovali” Slovence…

pa uživajte, kjerkoli in s komerkoli že boste…

no če smo glih pri pismenosti – večina Slovencev je funkcionalno nepismenih, so pokazali rezultati neke raziskave….tko da verjetno ne pomagaš sam čefurjem, “da se znajdejo”…

aja, reče se S čefurji, ne Z…

Zdaj sem se spomno, da sem mel enega takega sodelavca takrat ko sem se delal kot varnostnik. Na koncu vsakega varovanja je treba napisat porocilo in morebitne posebnosti itd…model je napisal tako porocilo da smo se jokali tam ko smo to gledali:)))) Pa SLOVENEC, noben cefur al pa kaj takega:))
Nekaj v tem stilu je blo:

Varovanje, prejel v normalnem, stanju, bres, posebnosti ob 22.15 zakleno vrata, vse normalno. pogasno, luci v kleti ker, so se vedno gorele. Ker so na dvorisce razgrajali, mladenici, sem jih opozoro. ker niso, hotli nehat, sem poklico, dezurni center. rampa za, parkirisce, v okvari. ne vem kaj je pri roki nimam, kluca, nic se ni dalo naret. Ob 3.40 na obhodu, opazo da so otprta vrata, kuhne. in razbito steklo lezi vse povsod. spet klico D.C. prisli, in si zapisali. varovanje predal, v stabilnem stanju.

LOOOOOOL, mi smo umirali ko smo brali take umotvore:))))))

sploh veste kaj pomeni čefur? če bi vedeli nebi pisali take bedastoče., lp

:))) Jaz sem tudi mela sošolko (bolj “slovenska”, kot je bla, ne bi mogla bit:)), ko ni mela blage o slovnici! In se je skoz bunla, da je naša stara za slovenščino ne more, pa kak jo kao ma na piki, pa ne vem, kaj vse, dokler jaz nisem parkrat brala, kak ona že samo stavke zlaga, da se o ločilih ne menimo, da se o sklanjatvah ne menimo… adijo! :))))) Eni so res totalni antitalenti! :))

Jooooooj,pa sem mogel napisati ravno “ČEFUR”!!! Izbral sem pač nek izraz,da bi večina vedela za kaj gre. Mater ste pikolovski,nisem si mislil. Mislil sem pač na osebo,katere materin jezik ni slovenščina, živi pa v Sloveniji in se trudi govoriti oz. pisati slovensko. To še ne pomeni, da se z njih norčujem (če je kdo tako razumel (ne, ena, venusss, kika…)), nasprotno, zdijo se mi posrečeni in, včasih ustvarijo, za nas smešne kombinacije besed, kot bi tudi jaz in nedvomno večina med vami, ko bi pisali v nemščini, italjanščini, angleščini…, bog ne daj, da bi se trudili z dialektom. Zakaj človeka takoj popljuvate, brez, da ga vprašate kaj je mislil?! Spomnil pa sem se zanimive zgodbe iz vojske: služil sem v slovenski vojski, kjer je seveda navada, da se poveljniki in vojaki med seboj vikajo. Z nami pa je služil tudi vojak Elvir Šabič,po rodu Bosanec, živeč v Sloveniji. (Faca) Vikanje mu je bilo zelo tuje, ker je bil vajen, da se vsi tikajo (kar je tudi meni všeč) Velikokrat se je spozabil in je poveljnika tikal.Le-ta ga je na to večkrat opozoril in ko se je Elvir naslednjič spozabil in je poveljnika vprašal: “povelnik, kam greš?”, se je razkuril in rekel: Pa,dobro, Šabič, kaj sva midva ovce skupaj pasla?!” Šabič: “Ne, pa ja nisam nikad bio ćoban!” (naslednji vikend ni imel izhoda) 🙂 Lep dan vam želim. 🙂

Venusss, … reče se samo, ne sam… 🙂

EPEPI, WeedBoy, mrš nazaj u pesjak! Aja, pa vajine mame zlo dobr kurce zaugajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close