Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja knjižnica Bežigrad-ure pravljic, igralne urice,…

knjižnica Bežigrad-ure pravljic, igralne urice,…

Zanima me, če kdo obiskuje te dejavnosti in, če ve, kolikšna starost je najprimernejša.Je 15 mesecev še prezgodaj? Jutri imajo namreč uro pravljic, pojutrišnjem pa igralno urico, pa bi šli pogledat, če bo tako vreme. Ali veste kako to izgleda?

Kolikor vem od 3. leta dalje! Nismo še bili.

Zivjo!
Mi tudi veselo zahajamo v bezigrajsko knjiznico. (vse pohvale). Veckrat sem videla pravljicno sobo, pa je bila le ,malokrat odprta. A mogoce ves ob katerih dnevih in urah je odprta?

Ja, pri 15-ih mesecih je prezgodaj, ker je oboje šele od 3 let naprej. Otroka namreč pustiš samega, ker nimajo prostora, da bi bili še starši zraven. Tako tudi midva ne hodiva (18 m), čeprav moj mož dela tam.

Lp, jasna

Hvala za odgovore!
Ure pravljic so v torek (danes) ob 17.00, igralne so jutri, ob isti uri, bralne pa v četrtek, prav tako ob petih.Vse to seveda v knjižnici Bežigrad, za ostale enote si pa poglej na internetno stran.

Mene pa še zanima,če mi lahko poveste, če mogoče veste kako izgleda izposoja igrač?Kakšne so?

New Report

Close