Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost knjige o osebni rasti

knjige o osebni rasti

Zanima me, če kdo izmed vas bere knjige o osebni rasti!

Ali to misliš na duhovne knjige? Mislim, da nas je kar nekaj tukaj gor.

Ja, motivacijske knjige predvsem. Mi lahko kakšne predlagate? Jaz trenutno berem od Grubiše in Veneta “Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas”. Super knjiga! Vsem jo predlagam!!!

Zadnjih par knjig sem prebrala o osebnem razvoju.Mam dve k si jih pa večkat preberem……….mislim določene stvari k jih rabim v tistem trenutku.
Louise Hay – Moč je v tebi
Susan Jefferson – Čar samozavesti
Od Luise je kar enepar dobrih knjig
papa

Trenutno berem Kontrolna teorija – W. Glasser, vsekakor jo priporočam vsem, ki vas tovrstne stvari zanimajo. V knjižnici mi je itak najbolj zanimiv ‘psiho’ kotiček, ali pa knjigarna na Čopovi kjer so še najbolje založeni, seveda za denar…

Ja, kar nekaj sem jih že prebrala. Najprej sem bolj brala motivacijske in za pozitivno mišljenje, zdaj pa bolj take, ki se ukvarjajo z medosebnimi odnosi, ljubeznijo ipd.

Sem prebrala Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas, pa se mi zdi, da je totalno prepisana. Priporocam pa knjige Antona Trstenjaka. Pa naprimer Sanja Rozman- Peklenska gugalnica. Najboljsa knjiga je pa zamene Alkimist, mama se mi je smejala ko je videla kaksne pravljice berem, ker je na nacin Malega princa..

lp prijetno branje

Alkimist, Imenovali so jo Dvoje src, Jonatan Livingston Galeb, od Luise Hay je super Življenje je tvoje (ali nekaj podobnega) in Meditacije.

Imenovali so jo Dvoje src – a je to mogoce o eni anglezinji hm ali je bila americanka?? no v glavnem, ki zivi z aborigini v avstraliji?? To je bila super knjiga…

lp ajs

Jep! Super knjiga!

Preberi si Kojc: Učbenik življenja! Zame ena najboljših knjig na to tematiko.
lp
Angel*

Hm a ni on malo rasist, se mi zdi da nekje omenja da so psi, ki zivijo s clovekom bolj inteligentni od crncev v savani… no saj mozno da sem ga zamesal…

lp ajs

Ajs! Ajsi…ajsi…:))))))))) LOL…pa še kako zelo si pomešal…preberi knjigo, pa boš videl. Niti slučajno tega ne piše. Napaka. Se zgodi, kaj moreš. Le preberi, ni bil rasist. Psiholog in mistik.
lp Ajs!
Angel*

Potem je bilo pa tisto v Filozofija jogijev, ne vem vec kdo mi je precej nazaj, kosem bil se mali razlagal, ko je obe knjigi bral malo iz ene in malo iz druge in sem izgleda zamesal…

lp ajs

Živčen sem, če ne berem knjige o Osebni rasti. Priporočam Zig Ziglarja.

studentka: Zig Ziglar, John Maxwell najvecji pisatelji kar se tice motivacijskih knjig, pa mogoce se James M. Dornan
LP Darko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close