Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Knjiga Z otrokom lahko sodelujete

Knjiga Z otrokom lahko sodelujete

Zanimajo me mnenja mamic, ki so knjigo Z otrokom lahko sodelujete (Elizabeth Pantley) prebrale in sicer ali se splača knjigo kupiti ali ne. Katera je še dobra knjiga o vzgoji otrok. Imam enoletnega otroka. Hvala.

meni je super všeč.

Zdaj berem Uspešen otrok od Marthe in Williama Searsa – tudi super.

lp

Jaz še je nimam, imam pa Uspešen otrok in je enkratna. LP

Super knjiga, imam jo sicer v angleščini- rabljeno, kupljeno na alibrisu za 3USD. Jaz jo berem pogosto, prav tako Uspešen otrok in ABC odlične vzgoje- tudi Elizabeth Pantley.

lp

jaz sem brala knjigo ABC odlične vzgoje. Res je super.Se jo splača sposodit.

Ja, se splača. Jaz sem jo prebrala in mislim, da je uporabna od 0 do 100 let. Torej tudi za odnose med odraslimi.
Lp.

Vse naštete so super, morda se ti za nakup splača počakati na knjižni sejem.

Meni osebno je bila všeč, š ebolj pa mi je blizu Otroci so iz nebes, ki pa je žal razprodana.
Kupila bom rabljeno, saj je res odlična.

Z otrokom lahko sodelujejte mi je bila všeč, ker vsebuje veliko zelo uporabnih vzgojnih metod. ABC odlične vzgoje iste avtorice se mi zdi preveč površna in razdrobljena. Vsem staršem pa priporočam tudi knjigo Otroci so tega vredni, avtorice Barbare Coloroso.

Lep dan.

Helena

otroci so iz nebes je zelo razširjena verzija Z otrokom lahko sodelujete. Vsaj za moj občutek, ta druga mi je všeč ravno zaradi zgoščenega besedila in preglednosti. Pri Otroci so iz nebes je veliko ponavljanj in preobračanj besed. Sicer je dobra, ampak je ta druga boljša.

lp

New Report

Close